Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Νίκη με ανατροπή ο Άτλας/Χουλιαράδες, 3-1 το Σταυράκι


Νίκη με ανατροπή πήρε ο Άτλας/Χουλιαράδες που επικράτησε στο Epirus Sport του Σταυρακίου με σκορ 3-1!


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16΄,  όταν ο Ντόντης έβγαλε κάθετη πάσα στον Αθανασίου κι αυτός με σκαφτό πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Πρινέα για να κάνει το 0-1. Η ισοφάριση ήρθε στο 35΄, ο Κιτσάκης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα του Σταυρακίου και ο Ζώνιος από κοντά έκανε το 1-1. Στο 41΄ η ολική ανατροπή υπέρ των γηπεδούχων, σε φάση αντεπίθεσης ο Ζώνιος από αριστερά πασάρει στον Πύρτσιο, ωραίο συρτό σουτ του δεύτερου από το ύψος της περιοχής και η μπάλα το πλεχτό για το 2-1. Στο 1ο ημίχρονο εκτός από τα γκολ, ο Πύρτσιος είχε άλλη μια ευκαιρία και μια παράλληλη μπαλιά του Χαλιάσου από αριστερά, πέρασε μπροστά από όλους, αλλά κανείς δεν έσπρωξε στα δίχτυα. Για το Σταυράκι ο Αθανασίου είχε χάσει μια ακόμα ευκαιρία, αλλά μπλόκαρε ο Πρινέας.


Στην επανάληψη ο ρυθμός μπορεί να μην έπεσε πολύ, αλλά είχαμε πιο πολύ δυνατές μονομαχίες κι αν εξαιρέσουμε ένα διαγώνιο σουτ του Γιάτσου στο 50΄ από δεξιά, που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το πέναλντι κάθετο δοκάρι, δεν είχαμε τίποτα άλλο μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά. Στο 84΄ ο Κουτσάφτης πέρασε και τον γκολκίπερ Λάμπρη, από πλάγια αριστερά πλάσαρε, πάνω στη γραμμή έσωσαν αμυντικοί το Σταυρακίου και έβγαλαν σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε από αριστερά ο Γιάτσος, κεφαλιά του Τζουρμανά, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα. Στο 93΄ αντεπίθεση για του γηπεδούχους, ο Κουτσαφτης πασάρει δεξιά στον Παπαστράτο, αυτός ντριπλάρει, περνάει δυο αντιπάλους και πλασάρει στην απέναντι γωνία για το τελικό 3-1.

Αρκετά παράπονα προς τους διαιτητές από πλευράς φιλοξενούμενων μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά και κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου.


Άτλας/Χουλιαράδες: Πρινέας, Συμεωνίδης, Χαλιάσος (69΄ Κουτσάφτης), Καλογερόπουλος, Τζουρμανας, Ζώνιος (69΄ Παπαστράτος), Ζωγιας (46΄ Γιάστος), Παπανικολαόυ (89΄ Χήτας), Πύρτσιος (89΄ Καλτσας), Ρραπα, Κιστάκης

Σταυράκι: Λάμπρης, Βούλγαρης, Κολιός (46΄ Γώγος), Καπατσέλης, Πράσσος (89΄ Τζούμας), Ζιάβρος, Γούλας, Τούσης, Αθαναςίου, Ντόντης, Ζενέλης (72΄ Μιχάλης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου