Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Τέταρτοι οι Λογγάδες, 3-2 τις Πηγές Λούρου


Στη 4η θέση παρέα με το Μέτσοβο βρίσκονται οι Λογγάδες, που κέρδισαν σήμερα τις Πηγές Λούρου και έφτασαν τους 19 βαθμούς!

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 11 πόντους, μια θέση πάνω από τη ζώνη των Play Out. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, ο Παναγιώτου πήρε τη πρώτη κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια ο Λώλης κι αυτός με το κεφάλι, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 31΄ ο Γκόλιας κέρδισε πέναλτι, ο Παναγιώτου ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-0. Στο 41΄ ωραία ενέργεια και σουτ του Γκόγκα από αριστερά, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 43΄ ασίστ του Γκόλια, σουτ του Γκουρμπάτση από καλή θέση, άουτ η μπάλα.


Οι Πηγές Λούρου μπήκαν πιο αποφασιστικά στην επανάληψη και στο 48΄κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπισέλα από τον Λώλη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ζήσης και μείωσε σε 2-1. Στο 49΄ κεφαλιά του Γκόγκα, αποκρούει δύσκολα με το ένα χέρι ο Τόμπρας. Στο 51΄ σουτ του Μπισέλα από καλή θέση, άουτ η μπάλα. Στο 70΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζήση και η μπάλα στο πλεχτό για το 2-2. Στο 76΄ ο Λάππας βρέθηκε μόνος του μέσα στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε, μπλόκαρε όμως ο Πρεβεζιάνος. Στο 80΄ ο Γκόγκας με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-2.


Τιτάν Λογγάδων : Πρεβεζιάνος, Δραγάτης, Παπανικολάου, Κορδοπάτης, Λώλης, Παναγιώτου, Γκουρμπάτσης, Γκούζος, Γκόλιας, Γκόγκας, Χαριζάι (62’ Κολιός).

ΠΑΣ Πηγών Λούρου : Τόμπρας, Κιοσσές, Κωλέτσης (54’ Κύρκος), Μπονόβας, Τσάνιος, Παπανικολάου, Ζήσης, Ζήκος, Μπισέλας, Λώλος, Λάππας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου