Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Το "βιολί" της η Αμφιθέα, 4-0 την Α.Ε. Γιάννενα



Συνεχίζει ακάθεκτη στη κορυφή η Αμφιθέα και εν έχει χάσει ούτε βαθμό μέχρι τώρα, νικώντας με 4-0 την Α.Ε. Γιάννενα στο γήπεδο Κρύας!


Το σκορ άνοιξε στο 26΄ με κεφαλιά ο Βλαχόπουλος, έπειτα από σέντρα του Κίτου. Στο 57΄ πολύ ωραίο σουτ του Ανδρέου, στο "γάμα" η μπάλα για το 2-0. Δυο λεπτά μετά ο Μπουτοβίνας μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και από πολύ πλάγια θέση σκοράρει για το 3-0. Στο 88΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Οικονόμου, εκτελεί το πέναλτι ο Σδούκος και διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Οι "πράσινοι" είχαν κι άλλες ευκαιρίες σε σουτ του Μπουτοβίνα, απέκρουσε ο Κίτσος. Μια κεφαλιά του Μήτου, μετά από κόρνερ του Κολόκα, λίγο άουτ η μπάλα. Οι "οράνιε" προσπάθησαν να απειλήσουν μ κάποια σουτ των Αλιάι Ε. και Αλιάι Κ., αλλά χωρίς επιτυχία.


Αμφιθέα : Γκουγιάννος, Ανδρέου (68’ Τσουμάγκας), Καραγιάννης, Φάης, Πιλιάφας, Κίτος, Μήτος, Βλαχόπουλος (75’ Μηλιώτης), Κολόκας (75’ Σδούκος), Γκούμας, Μπουτοβίνας.

Α.Ε. Γιάννενα : Κίτσος, Οικονόμου (90’ Κουτελίδης), Πανταζής (62’ Μαγειρίας), Συμεωνίδης, Καππης, Μήτσιος, Αλιζάι Κ., Κωσταράκης, Αλιζάι Ε., Καίσαρης, Τσίνης (62’ Θανασιάς).


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου