Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Ηλιόκαλη : Νίκη με ανατροπή, 3-1 την Αετορράχη


Τη νίκη με ανατροπή πανηγύρισε η Ηλιόκαλη επί της Αετορράχης με 3-1 και παραμένει μόνη δεύτερη στον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής!


Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 30΄ο Ζιάρας με κεφαλιά - ψαράκι, μετά από σέντρα του Καλογιάννη. Μόλις το πρώτο λεπτό της επανάληψης ισοφάρισε η Ηλιόκαλη με πλασέ του Παππά Γ., έπειτα από σέντρα του Ναβρούζογλου. Στο 58΄ σέντρα του Παππά Π., κεφαλιά - ψαράκι του Ναβρούγλου και προβάδισμα 2-1 για τους γηπεδούχους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με πλασέ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μουζακίτης Σ..

Οι γηπεδούχοι εκτός των γκολ είχαν ένα καλό σουτ του Παππά Π., απέκρουσε ο Κρανάς. Φάουλ του Παππά Π., απέκρουσε και πάλι ο Κρανάς. Μια καλή ευκαιρία με τον Ναβρούζογλου από πολύ κοντά, έπειτα από κεφαλιά - πάσα του Παππά Γ.. 

Η Αετορράχη απείλησε στο 1ο ημίχρονο, πέρα από το γκολ που πέτυχε, με ένα σουτ του Λιπιώτη κι ένα φάουλ του Ασωνίτη, άουτ η μπάλα. Μια κεφαλιά του Ζιάρα, μετά από κόρνερ του Ασωνίτη, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στην επανάληψη οι "οράνιε" είχαν ένα δυνατό σουτ του Ασωνίτη, απέκρουσε Σαραντζίου κι ένα ανάποδο ψαλίδι του Λιπιώτη, λίγο έξω η μπάλα.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου