Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Σαραντζίου έβγαζε, Ναβρούζογλου έβαλε και διπλό η Ηλιόκαλη


Πέρασε κι από το βοηθητικό Κατσικάς η Ηλιόκαλη, νικώντας με 0-1 την Δαφνούλα, παρότι είχε αρκετές απουσίες και οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ναβρούζογλου με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από τα όρια της περιοχής, στην απέναντι γωνία της αντίπαλης εστίας.

Οι «πράσινοι» είχαν επίσης μια καλή φάση σε τετ-α-τετ του Ναβρούζογλου, αλλά σούταρε ψηλά άουτ, καθώς κι ένα σουτ του Παππά Γ., απέκρουσε όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας.


Η Δαφνούλα όπως είπαμε μπήκε δυνατά στο 1ο ημίχρονο και είχε τετ-α-τετ με τον Καντζέλη, με τον γκολκίπερ της Ηλιόκαλης, Σαραντζίου, να αποκρούει. Στη συνέχεια ο Λάγος έπιασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, προβολή του Καντζέλη, πάλι απόκρουση από τον γκολκίπερ. Στην επανάληψη κόντρες μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, σουτ του Ιωάννου προς το παραθυράκι της εστίας, πάλι απέκρουσε ο Σαραντζίου. Στο φινάλε πολύ σπουδαία ευκαιρία για τη Δαφνούλα, σέντρα του Βασιλείου από δεξιά, κεφαλιά του Καντζέλη από κοντά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου