Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Κρατάει τη διαφορά στο +10 η Ηλιόκαλη, 0-0 μεσ΄τη Νεοκαισάρεια


Χωρίς τέρματα έληξε το ματς Νεοκαισάρει – Ηλιόκαλη στο γήπεδο Αγία Σοφία, με τους φιλοξενούμενους να είναι οι κερδισμένοι, μιας και η διαφορά που έχουν ως δεύτεροι στη βαθμολογία, παραμένει στους +10 κι αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα ανέβαιναν απευθείας στην Α΄ Ερασιτεχνική, χωρίς Play Off, παρέα με το Κουτσελιό.


Στο 2ο λεπτό ένα καλό σουτ του Ευθυμίου για τους γηπεδούχους, απέκρουσε ο Σαραντζίου και στο αμέσως επόμενο λεπτό φάση για την Ηλιόκαλη, σουτ του Ναβρούζογλου, πολύ καλή επέμβαση του Πότση. Στο 34΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναβρούζογλου, λίγο έξω η μπάλα. Στο 38΄ αντεπίθεση για τη Νεοκαισάρεια, ο Καραπέτρος από δεξιά σουτάρει, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.

Στο 60΄ σουτ του Ευθύμιου Χ. από πλάγια θέση, λίγο έξω η μπάλα. Στο 73΄ διαγώνιο σουτ του Παππά Γ., για λίγο άουτ η μπάλα. Στο 91΄ οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ καλή ευκαιρία για να πάρουν το ματς, ο Μαυρίδης γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ, κακή έξοδος του τερματοφύλακα Σαραντζίου, κενή η εστία, προβολή του Ναυρόζογλου Γ., άουτ η μπάλα.

 

ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ : Πότσης, Μάντζιος, Παπαδόπουλος, Καλογέρης, Κωνσταντής, Κοντοδήμος, Ευθυμίου Ε (76’ Μαυρίδης), Αντωνίου, Καραβασίλης (87’ Ναυρόζογλου), Ευθυμίου Χ, Καραπέτρος (84’ Λυπόπουλος).

 

ΗΛΙΟΚΑΛΗ : Σαραντζίου, Μπίνας, Καλέσιος (59’ Σιαμαλέκας), Λαμπρίδης, Παππάς Α, Τζώρτζης, Παππάς Γ(86’ Τσιώνης), Παππάς Π, Μουζακίτης, Ναβρούζογλου (86’ Παππάς Μ), Στάθης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου