Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Τέσσερα γκολ, κανένας νικητής, στο Πεντέλη - Περίβλεπτος


Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς η Πεντέλη και η Περίβλεπτος στο Ενωσιακό, με τελικό σκορ 2-2!

Η Πεντέλη πήγε στους 19 μαζί με Κληματιά και Α.Ε. Γιάννενα, ενώ η Περίβλεπτος στους 21 και την 5η θέση.


Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 12΄ για την Πεντέλη,  απευθείας φάουλ του Τσάλη από δεξιά, διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ ο Βλάχος. Εκτελέστηκε το κόρνερ και ο Διβίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τις «αρκούδες». Αμέσως απάντησαν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 16΄ ο Μπάρκας με ωραίο κοντρόλ και πλασέ ισοφάρισε 1-1. Στο 27΄ καλή ευκαιρία με τον Γκούζο και στο 29΄ με τον Τσάλη για την Πεντέλη. Στο 40΄ κόρνερ του Στεφάνου, κεφαλιά του Καταγή, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 60΄ δυνατό σουτ του Σταμούλη, αποκρούει με δυσκολία ο Βλάχος. Στο 70΄ ο Λαμπρίδης έκανε τη σέντρα – σουτ από αριστερά, απέκρουσε ο Βλάχος, αλλά ο επερχόμενος Τσιάλλιος δεν αστόχησε και έκανε το 2-1 για την Πεντέλη. Το τελικό 2-2 έγραψε ο Μπάρκας με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ρίζου.


ΠΕΝΤΕΛΗ : Λαμπρίδης, Γκούζος, Σταμούλης, Ντέτσικας Δ., Διβίδης, Ντέτσικας Λ. (83' Μίχος), Λαμπρίδης (89' Ρούμπος), Μπραΐμης, Τσιάλλιος(72' Τάτσης), Τσάλης, Χαραλάμπους (72' Δήμου).

 

ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΣ : Βλάχος, Λαμπράκης, Ρίζος Α., Ρίζος Χ., Καταχής, Σπυρόπουλος, Φεϊζουλά (56' Σταμάτης), Πασχάλης, Μπάρκας (90' Σταμάτης Μ.), Στεφάνου (81' Γκιαλόπουλος), Παππάς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου