Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Κατσικά : Παραλίγο να χάσει το "τρίποντο", 2-1 νίκη επί της Κοσμηράς


Τη νίκη πήρε η Κατσικά απέναντι στην Κοσμηρά με σκορ 2-1 και πέρασε προς το παρόν πρώτη στη βαθμολογία, μιας και η Καστρίτσα είχε ρεπό!


Οι φιλοξενούμενοι έχασαν στο 13΄ μια ευκαιρία με προβολή του Ζάραγκα, η μπάλα πέρασε για λίγο έξω. Στο 15΄ δυνατό σουτ του Βαρτζιώτη από αριστερά, βγάζει σε κόρνερ με το ένα χέρι ο Νούτσος. Στο 25΄ και πάλι ο Βαρτιζώτη με πλασέ απειλεί, αλλά ο Νούτσος πέφτει στην κλειστή του γωνία και αποκρούει. Στο 32΄ ο Θέμος ανατρέπει εντός περιοχής τον Βαρτζιώτης και πέναλτι για την Κατσικά. Εκτελεί εύστοχα ο Πάνος και κάνει το 1-0. Στο 40΄ πολύ ωραίο σουτ του Καζαντσίδη, στο αριστερό «γάμα» της αντίπαλης εστίας η μπάλα για το 2-0. Στο 42΄ μετά από κόρνερ, ο Ζήκος από κοντά τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 47΄ ο Κοντογιάννης έχει κι αυτός δοκάρι σε σουτ. Στο 51΄ η Κοσμηρά κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Νιτσιάκου. Εκτελεί ο Στεργίου, αποκρούει όμως ο Αθανασίου. Δυο λεπτά μετά ο Νούσης δεν αστοχεί από κοντά, έπειτα από γέμισμα που έγινε, μειώνοντας σε 2-1. Η τελευταία καλή φάση άνηκε κι αυτή στην Κοσμηρά, ο Γιοβανόπουλος έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ εντός περιοχής, έδιωξε προ της εστίας ο Λισγάρας.



ΚΑΤΣΙΚΑ : Αναστασίου, Κολιούσης, Μελιγγιώτης, Ζήκος, Πάνος, Λισγάρας, Δημητρακάκης, Καζαντσίδης (88’ Κυριακίδης), Κοντογιάννης, Μαρούλης (63’ Γούλας), Βαρτζιώτης (88’ Γκέγκα).

 

ΚΟΣΜΗΡΑ : Νούτσος, Μυριούνης (19’ Στεργίου), Περόνης, Νάκιας, Θέμος, Νούσης, Ζενέλης (26’ Γιοβαννόπουλος), Ζαφείρης (54’ Ζώτος), Νιτσιάκος, Καραμάνης, Ζάραγκας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου