Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Δεύτερη σερί νίκη η Δαφνούλα, 2-1 τα Πράμαντα


Μια ακόμα νίκη πήρε η Δαφνούλα, που έχει ανέβει πολύ τελευταία, στα μακρινά Πράμαντα με σκορ 2-1, αν και αγωνίζονταν ως γηπεδούχους, μιας και οι δυο ομάδες είχαν συμφωνήσει το παιχνίδι του 1ο Γύρου να γίνει στο βοηθητικό Κατσικάς, αφού το γήπεδο Πραμάντων είχε δεχθεί επιδρομή από αγριογούρουνα και ήταν σε κακή κατάσταση!


Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16΄ με σουτ του Μάγκου, που πήρε τη μπάλα σε επαναφορά από απόκρουση. Στο 26΄ η Δαφνούλα κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Οικονόμου, αποκρούει ο Κάλλιας, αλλά ο διαιτητής δίνει επανάληψη. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των Πραμάντων. Στη δεύτερη προσπάθεια ο Οικονόμου είναι εύστοχος και ισοφαρίζει σε 1-1. Το 2-1 ήρθε στο 89΄, όταν ο Τσανάι έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο αμυντικό, μπήκε από πλάγια και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Κάλλια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι «μπλε» είχαν και οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Λαγού Κ., μετά από φάουλ του Βασιλείου, καθώς κι ένα καλό σουτ του Καντζέλη, απέκρουσε ο Κάλλιας. Τα Πράμαντα εκτός του γκολ είχαν ένα καλό σουτ του Παππά και προσπαθούσαν κυρίως από στημένα να απειλήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου