Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

"Αυτοκτονικές τάσεις" οι Ραφταναίοι, 2-2 με Μουσιωτίτσα στο φινάλε και αυτογκόλ


Μέσα από τα χέρια τους έχασαν οι Ραφταναίοι μια πολύ σημαντική νίκη, που θα τους ξεκόλλαγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με το τελικό σκορ να γράφει 2-2 απέναντι στη Μουσιωτίτσα!

Οι «Λύκοι» προηγούνταν μέχρι το 94ο λεπτό με 2-1, όμως ένα αυτογκόλ ήταν αυτό που τους στέρησε τη νίκη. Αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να πιστέψουν τι έγινε.


Μόλις στο 2ο λεπτό η Μουσιωτίτσα άνοιξε το σκορ, όταν ο Παππάς Β. εκτέλεσε φάουλ γεμίζοντας στην αντίπαλη περιοχή, οι αμυντικοί των Ραφταναίων δεν μπορούν να διώξουν σωστά και ο Ορφανός που καραδοκεί πλασάρει για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι πιο επιθετικοί και στο 12΄ έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ιορδανίδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον κενό χώρο για τον Παππά Β., αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκούβα, που είχε βγει μακριά από την εστία, αλλά το πλασέ του παίκτη των «γαλάζιων» δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 24΄ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαμπίπη Γ., στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα. Στο 28΄ έρχεται η ισοφάριση σε 1-1, όταν ο Πεζόδρομος παίρνει μπαλιά στην πλάτη τη αντίπαλης άμυνας και σε φάση τετ-α-τετ πλασάρει εύστοχα. Στο 33΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Γκούβας. Στο 43΄ φάουλ του Χαμπίπη Γ., η μπάλα παραμένει στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Αλεξίου Ι. γυρνάει το σώμα και σουτάρει από κοντά, πάνω σε σώματα αμυντικών η μπάλα. Στο 45΄ γίνεται η βαθιά μπαλιά από την άμυνα προς τον Πεζόδρομο, αυτός πασάρει δεξιά στον Αλεξίου Α. κι αυτός με πολύ ωραίο πλασέ στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό και κάνει την ανατροπή για τους «Λύκους» σε 2-1.


Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Στο 59΄ φάουλ του Ιορδανίδη με γέμισμα. Κεφαλιά του Παππά Β. από κοντά, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 75΄ η Μουσιωτίτσα πετυχαίνει γκολ με τον Ιορδανίδη από δεξιά, αλλά ο βοηθός διαιτητή σηκώνει το σημαιάκι για οφσάιντ. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους παίκτες, τον πάγκο και τους φιλάθλους της Μουσιωτίτσας. Στο 83΄ ο Παππάς Β. πιάνει ξαφνικά ένα σουτ από αριστερά, αποκρούει ο Γκούβας. Στο 85΄ και πάλι ο Παππάς Β. με ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά, αναγκάζει τον Γκούβα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ. Φτάνουμε στο 94΄με τους φιλοξενούμενους να έχουν κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή, ο Δόσης Χ. το εκτελεί και ο Αποστόλου με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 2-2. Βαθμός για τη Μουσιωτίτσα στο φινάλε, απογοήτευση στους «Λύκους» για τους χαμένους δυο βαθμούς.


ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Γκούβας, Αλεξίου Ι. (Κατσάνος 87΄), Πεζόδρομος (Μάντζος 63΄), Χαμπίπης Σ. (Γιαννάκος 92΄), Δόσης, Αλεξίου Α., Αποστόλου, Μάγκος, Παπαγεωργίου, Μπαρδάκας (Μήτσης63΄), Χαμπίπης Γ.

ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ : Λάκκας, Νικόπουλος Δ., Δήμος, Παππάς Θ., Δόσης Α., Νικόπουλος Π., Ορφανός, Αγγέλης (Δόσης Χ. 46΄), Παπαιώαννου (Κατερίνης 60΄), Παππάς Β., Ιορδανίδης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου