Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ανέβηκε 4η η Δανφούλα, 1-2 μεσ΄την Αετορράχη


Ασταμάτητη δείχνει η Δαφνούλα, που πήρε την τρίτη σερί νίκη με σκορ 1-2 μέσα στην Αετορράχη!

Οι «μπλε» έφτασαν έτσι τους 24 βαθμούς και είναι στην 4η θέση παρέα με τη Μουσιωτίτσα, αλλά την προσπερνάνε λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς. Οι «οράνιε» παρέμειναν στους 19 βαθμούς, αγνοώντας τη νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές.


Το 0-1 έγινε στο 37΄ από πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου και εκτέλεσε εύστοχα ο Οικονόμου. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Καντζέλης μπήκε από πλάγια και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 61΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι αμυντικού της Δαφνούλας σε σουτ του Γερογιάννη Μ.. Εκτέλεσε εύστοχα ο Κατσάνος και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι «μπλε» είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες, όπως του Καντζέλη ένα τετ-α-τετ και μια φάση από πολύ κοντά στο 1ο ημίχρονο, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στην επανάληψη ο Ζιάρκας έπιασε καλό σουτ, απέκρουσε Κρανάς, μια κεφαλιά του Ιωάννου από τη γωνία, αποκρούει και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων. Επίσης ένα τετ-α-τετ του Ιωάννου, που μπλόκαρε ο Κρανάς.

Οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές στιγμές με το Λιπιώτη στο 0-0 και κάποια σουτ με τους Πασχαλίδη, Γερογιάννη Μ. και Ζιάρα στη συνέχεια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου