Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη με τεσσάρα η Καστρίτσα - Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία η Ανατολή


Τη νίκη πήρε η Καστρίτσα απέναντι στην Ανατολή με σκορ 4-1 και έτσι δεν μένει πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης από την Κατσικά, ενώ έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο!


Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 7΄και στο 12΄ με δυο καλά σουτ του Αλεξίου, όπου η μπάλα πέρασε για λίγο έξω. Στο 17΄ ο Αλεξίου βγάζει ωραία ασίστ στον Ηλία Μ., σουτ του δεύτερου, αποκρούει ο γκολκίπερ της Ανατολής. Στο 29΄ ήρθε το 1-0 από σουτ του Καλλιοτζή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξίου. Οι «Πόντιοι» απάντησαν 4 λεπτά μετά με δυνατό σουτ του Ορφανού και ισοφάρισαν σε 1-1. Στο 42΄ οι «κίτρινοι» παίρνουν και πάλι προβάδισμα σε σουτ του Νάκου, μετά από κόρνερ του Αλεξίου. Στο 44΄ ο Νάκος κέρδισε πέναλτι, έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων. Εκτελεί εύστοχα ο Νάκος και κάνει το 3-1.

Στο 49΄ η Καστρίτσα χάνει μια ακόμα ευκαιρία με τον Νάκο και στο 56΄ έχουμε αποβολή για την ομάδα της Ανατολής. Απευθείας κόκκινη στον Τασιούλα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο του, κατά τον διαιτητή. Διαφορετική άποψη έχει η ομάδα και η διοίκηση της Ανατολής. Η Ανατολή παρότι έπαιζε με 10 παίκτες στο 69΄ είχε δοκάρι σε σουτ του Ντασούτη. Στο 75΄ κεφαλιά του Μιχαηλίδη, αποκρούει ο Διαμάντης. Συνεχίζει να πιέζει η Ανατολή, στο 86΄σουτ του Γκούμα Κ., αποκρούει ξανά ο Διαμάντης κι ένα λεπτό μετά ο Κουλουρής αστοχεί από κοντά, για τους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις ο Ναυρόζογλου έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Νικολαίδης και στην επαναφορά ο Ηλίας Α. διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Διαμάντης, Δοβανάς(63’ Δήμος), Διαμαντόπουλος, Μπίζιος,Κασίμης, Σπαλιάρας, Καλλιοτζής(63’ Κουλούρης), Ναυρόζογλου, Ηλίας Μ(82’ Ηλίας Απ), Νάκος, Αλεξίου

ΑΝΑΤΟΛΗ : Νικολαίδης, Σκουτελιάς, Μιχαηλίδης, Παππάς (58’ Μαλάμος), Δρόσος, Γκεσούλης(58’ Γκούμας Κ), Σκανδάλης, Κτενάς (82’ Γιάννος), Τασιούλας, Ορφανός, Ντασούτης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου