Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Πολύ σημαντική νίκη για την Ελεούσα, 2-1 το Νεοχωρόπουλο με ανατροπή


Πολύ σημαντική νίκη για την Ελεούσα με ανατροπή επί του Νεοχωρόπουλου και σκορ 2-1!

Οι κιτρινόμαυροι με αυτό το «τρίποντο» έφτασαν τους 16 βαθμούς, είναι ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη των Play Out, αλλά απέχουν 1 βαθμός από το Ροδοτόπι που είναι εκτός αυτής της ζώνης.


Πρώτη καλή στιγμή στο 10΄ για την Ελεούσα, με κεφαλιά του Βελτσίστα από ασίστ του Κωστούλα, μπλοκάρει ο Καρατζένης. Στο 30΄ έγινε το 0-1, με τον Μπουκουβάλα να εκτελεί κόρνερ από αριστερά και το Γιαννέτα από κοντά να στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 31΄ ο Βάσιος βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαϊωάννου, αλλά ο τερματοφύλακας της Ελεούσας απέκρουσε με τα πόδια. Στο 36΄ ασίστ του Κεφάλα, σουτ του Βελτσίστα από καλή θέση, αλλά μπλοκάρει ο Καρατζένης. Στο 42΄έρχεται η ισοφάριση, όταν ο Ραγιάς εκτελεί κόρνερ από αριστερά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βελτσίστας με προβολή κάνει το 1-1.

Στο 55΄ ήρθε η ανατροπή για τους γηπεδούχους, ο Ραγιάς εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Λυπίτκα και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 62΄ σουτ του Βελτσίστα και στο 66΄ σουτ του Κεφάλα, αποκρούει και στις δυο περιπτώσεις ο Καρατζένης. Στο 75΄ λάθος του τερματοφύλακα Καρατζένη, ο Ρίζος παίρνει τη μπάλα, αλλά πλασάρει και η μπάλα περνάει για λίγο άουτ.

 

ΕΛΕΟΥΣΑ : Παπαϊωάννου, Καρακούλας, Κωστούλας (89΄ Δρόλιας), Λυπίτκας, Πότσης, Ραγιάς, Ρίζος, Παπαδόπουλος (80΄ Παπαντωνίου), Βελτσίστας, Οικονόμου, Κεφάλας (69΄ Στάμος)

 

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ :  Καρατζένης, Τσάνε (63΄ Βελογιάννης), Σκαργιώτης Ε., Κούτρας (63΄Βάρφης), Μαραγκός, Σκαργιώτης Χ., Νάτσιας (63΄ Κουτσίκος), Μπουκουβάλας, Βάσιος (54΄ Τσόδουλος), Τόλιας, Γιαννέτας (82΄ λ.τρ. Γεωργούλας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου