Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Πολύτιμος βαθμός για τον Αγροτικό Αστέρα, 1-1 με την Πίνδο Κόνιτσας


Βαθμό «χρυσάφι» πήρε ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην Πίνδο Κόνιτσας, που την υποδέχτηκε στο γήπεδο Παρακαλάμου, με τελικό σκορ 1-1!


Το 0-1 έγινε στο 65΄, όταν από κάθετη του Κίτσου, ο Μουρεχίδης βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε εύστοχα. Στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, ο Ντόντης έβγαλε μπαλιά στον Μπενέκο, αυτός ανατράπηκε στην περιοχή και δόθηκε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρής και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο 72΄ ο Μουρεχίδης είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Κίτσος έχασε ένα τετ-α-τετ και στο 1ο ημίχρονο ο Δήμοπουλος εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Γκόνης απέκρουσε. Επίσης κάποια καλά σουτ είχαν οι Λάμπρου, Μήτσος και Κίτσος.

Από πλευράς Αγροτικούς Αστέρα είχαν ένα καλό σουτ του Ντόντη, απέκρουσε ο Χατζηρούμπης, μια ευκαιρία του Άμρο Π. στις αρχές του αγώνα. Στο 75΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ζότα Ρ.  για εξύβριση στον διαιτητή!

Πολλές διαμαρτυρίες εξέφρασαν οι ιθύνοντες του Αγροτικού Αστέρα για φάουλ από τον διαιτητή ενώ από μεριάς της Πίνδου Κόνιτσας υποστηρίζουν ότι στη φάση του πέναλτι δεν είναι ξεκάθαρη η παράβαση!

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Γκόνης, Άμρο Π.  (69΄ Κουρής), Άμρο Χ.,  Μήτσης, Κοντός, Ζότα Ρ.,  Μακρής, Πατσούρας, Μπενέκος, Ντρουμπάλης (69΄ Ζότα Αρ.), Ντότης

 

ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Χατζηρούμπης, Πεπόνης, Ρούστα, Σπανός Χ.,  Μήτσος, Χαλούλος, Κίτσος (85΄ Σπανος Δ.), Ντεντόπουλος (76΄ Κυρτζόγλου), Λάμπρου, Δημόπουλος, Μουρεχιδης (76΄ Σιώτας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου