Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Νίκη "φιλί ζωής" για το Ελληνικό, 2-1 την Πλατανιά


Ματς «θάνατος σου, η ζωή μου» ήταν σήμερα στο Ελληνικό, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Πλατανιά και κέρδισε με σκορ 2-1!

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν πλέον αυτοί τελευταίοι, αν και ισοβαθμούν με το Ελληνικό στους 12 πόντους, όμως υστερούν στα μεταξύ τους ματς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στο ματς και προηγήθηκαν με 2-0 από το 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη η Πλατανιά ήταν αυτή που πίεσε, πέτυχε γκολ στο 82΄ και μέχρι το φινάλε το ματς έγινε «ροντέο», χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι.


Το Ελληνικό στο 1ο κιόλας λεπτό είχε δοκάρι, όταν ο Πάνου σέντραρε από δεξιά, ο Βαλάνας μόνος μέσα στην περιοχή, πιάνει την κεφαλιά, οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο 20΄  η Πλατανιά απειλεί πρώτη φορά την αντίπαλη εστία, σουτ του Καραπαπά μέσα από την περιοχή, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 28΄ γίνεται το 1-0, όταν ο Ζώης σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Πάνου στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα. Στο 33΄ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Τσουβέλης πασάρει στον Μύταρη Χ., σουτ του δεύτερου μέσα από την περιοχή, με το ένα πόδι στη κλειστή γωνία διώχνει και βγάζει σε κόρνερ ο Νάτσης. Στο 39΄ ο Στάθης βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ζώης τετ-α-τετ με τον Γιώτη, τον νικάει και γράφει το 2-0.

Στην επανάληψη το Ελληνικό έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 54΄ να καθαρίσει το ματς, κάθετη του Ζώη, ο Τσιάβος τετ-α-τετ με τον Γιώτη, αλλά το πλασέ του αποκρούεται από τον γκολκίπερ της Πλατανιάς. Στο 59΄ σουτ του Τσουβέλη εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα. Στο 69΄ δίνεται φάουλ έξω από την περιοχή για το Ελληνικό, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, ότι ο Ζώης που ανατρέπεται πατάει γραμμή. Ότι πατάει γραμμή πιθανόν είναι αληθές, αλλά ο Κύρκος διώχνει μπάλα στο τάκλιν.





Το φάουλ εκτελεί απευθείας ο Στάθης και στέλνει τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 78΄ ήρθε η ώρα των φιλοξενούμενων να φωνάξουν για πέναλτι πάνω στον Γιώτη Ι., από τον Μάρκο. Στο βίντεο και σε αργή κίνηση φαίνεται κάτι σαν αλληλοσπρώξιμο και όχι κάποιο τράβηγμα.





Στο 79΄ ο Ζώης βγαίνει μόνος του απέναντι στον Γιώτη Ι., σε φάση αντεπίθεσης, αλλά πλασάρει άουτ. Στο 82΄ έρχεται η μείωση σε 2-1 για την Πλατανιά, ο Καραπάπας από αριστερά εντός περιοχής σουτάρει, αποκρούει ασθενώς ο Νάτσης, η μπάλα πάει στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Κύρκου, αποκρούει αμυντικός του Ελληνικού, η μπάλα ξανά στον Κύρκο, που με το κεφάλι σκοράρει. Από εδώ και μετά το φινάλε ήταν δραματικό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 93΄ κόρνερ του Τσουβέλη από αριστερά, κεφαλιά του Καραπαπά από πολύ κοντά, στα χέρια του Νάτση η μπάλα. Στο 94΄ φάση διαρκείας στην περιοχή του Ελληνικού, στην πορεία της μπάλας ο Καραπαπάς, σχεδόν εξ επαφής δεν κάνει καλό υπολογισμό και η μπάλα περνάει άουτ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Νάτσης, Μποζέλλα, Μπακόλας, Στάθης, Ανδρέου, Μάρκο, Πάνου (Χάμψας 70΄), Τσιάβος, Βαλάνας, Ζώης, Μπεσόπουλος (Ντεμίρης 65΄)

ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Γιώτης Ι., Μπολονέζος, Μύταρης Ν., Τσιούρης, Γιωτίτσας, Κύρκος, Τσουβέλης, Τάγκας, Καρυώτης (Γιώτης Ι. 57΄), Καραπαπάς, Μύταρης Χ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου