Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Αφιερωμένη η νίκη του Ρωμανού - "Τραυματισμένη" από το ματς η Ηλιόκαλη




Πολύ σημαντική νίκη πήρε το Ρωμανό απέναντι στην Ηλιόκαλη με σκορ 2-1!


Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καιρό να γευτούν τη χαρά της νίκης και είχαν υποχωρήσει αρκετά στη βαθμολογία. Έφτασαν τους 19 βαθμούς παρέα με Συρράκο και Αετορράχη, που θα παλέψουν να αποφύγουν τις θέσεις για τα Play Out. Η Ηλιόκαλη εκτός από την ήττα μετράει κι άλλες απώλειες, καθώς με απευθείας κόκκινη κάρτα αποχώρησε ο Παππά Α. για ένα διαπληκτισμό που είχε με άνθρωπο των γηπεδούχων, ενώ σοβαρός κρίνεται ο τραυματισμός του Μουζακίτη Ν., που το πόδι του κόλλησε στο πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου και όπως μας μετέφεραν ιθύνοντες της ομάδας, πόναγε στο γόνατο. Τραυματίας και ο Μπίνας για την ομάδα της Ηλιόκαλης.

Το σκορ άνοιξε ο Σίδερης στο 13΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 76΄ με ωραίο σουτ του Μπιστιόλη εκτός περιοχής. Η χαρά τους κράτησε μόνο δυο λεπτά, αφού στο 78΄ ο Αλεξίου Β., μετά από ασίστ του Σίδερη, έγραψε το τελικό 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές σε φάουλ του Σίδερη, που πέρασε λίγο έξω, καθώς και σουτ των Αλεξίου Β. και Σίδερη. Η Ηλιόκαλη είχε μια καλή ευκαιρία με τον Παππά Γ., σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Επίσης σουτ των Μπιστιόλη και Παππά Π., πέρασαν κι αυτά εκτός.

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Αχέροντα Ρωμανού  αφιερώνει τη νίκη στον τραυματία Παύλο Μπούνα και στον Δημήτρη Βασιλείου, που πρόσφατα παντρεύτηκε. Επίσης εύχεται περαστικά στους παίκτες της Ηλιόκαλης, Νίκος Μουζακίτη και Βασίλη Μπίνα.


Δείτε το πρώτο γκολ του Ρωμανού : 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου