Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Πολλά γκολ, κανένας νικητής στο Πράμαντα - Ραφταναίοι


Βροχή τα γκολ στο γήπεδο Πραμάντων, με την τοπική ομάδα να έρχεται ισόπαλη με τους Ραφταναίους και σκορ 3-3!


Το σκορ άνοιξαν οι «Λύκοι» στο 16΄, μετά από πολύ ωραία συνεργασία Χαμπίπη, Αλεξίου Α., Πεζόδρομου, με τελικό αποδέκτη τον Αλεξίου Ι., που πλάσαρε για το 0-1. Στο 27΄ μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων, ο Μάγκος πασάρει στον Θανάση κι αυτός με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι για ανατροπή του Τσάντα. Εκτελεί ο Μάγκος και βάζει μπροστά τα Πράμαντα με 2-1. Οι Ραφταναίοι όμως κάνουν την ανατροπή στην ανατροπή και στο 36΄ ο Χαμπίπης εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά του Αλεξίου Ι. και γίνεται το 2-2. Στο 48΄ ο Πεζόδρομος κερδίζει πέναλτι, αναλαμβάνει την εκτέλεση ο Χαμπίπης και κάνει το 2-3. Στο 74΄ κι άλλο πέναλτι, υπέρ των Πραμάντων, για ανατροπή του Νικολόπουλου. Εκτελεί εύστοχα ο Θανάσης και ισοφαρίζει σε 3-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή ευκαιρλια στο φινάλε να πάρουν το ματς, όταν ο Παππάς εκτέλεσε φάουλ, ο Κουτσός έκανε την προβολή και η μπάλα πέρασε άουτ. Μια ακόμα ευκαιρία είχαν τα Πράμαντα σε πλασέ του Μάγκου, μετά από ασίστ του Θανάση, αλλά απέκρουσε ο Γκούβας. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποχώρησε ο Μάγκος των Πραμάντων στο 61΄.

Οι Ραφταναίοι εκτός από τα γκολ είχαν κάποια καλά σουτ με τους Χαμπίπη και Μπενέκο και ευκαιρίες με τον Πεζόδρομο. Από πλευράς φίλων της ομάδας των Ραφταναίων, αναφέρουν ότι υπήρχε ρατσιστική φρασεολογία από μερίδα της κερκίδας των Πραμάντων, προς τον παίκτη των φιλοξενούμενων Χαμπίπη. Σε επικοινωνία με την ομάδα, μας δήλωσαν ότι επιφυλάσσονται για καταγγελία στην Ένωση.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου