Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Διπλό με δυσκολία η Κατσικά - Φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι οι Λογγάδες


Με δυσκολία πέρασε από του Λογγάδες η Θύελλα Κατσικάς, που κατάφερε να κερδίσει τον τοπικό Τιτάνα με 0-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης!


Το 1ο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τους γηπεδούχους να κρατάνε καλά αμυντικά και να χτυπάνε στην αντεπίθεση. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν αναγκαστικά, μιας και αυτοί καίγονταν για τους βαθμούς. Παρά την πίεση οι Λογγάδες αμύνονταν σθεναρά και έψαχναν και πάλι να βγουν στην κόντρα. Ο γόρδιος δεσμός για τους ερυθρόλευκους κόπηκε στο 87΄ και μετά το δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για χέρι αμυντικού της Κατσικάς στα πρώτα λεπτά και δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη διαιτησία.

Στα του αγώνα. Στο 6ο λεπτό ο Λισγάρας δεν συνεννοείται καλά με τον γκολκίπερ Αναστασίου, μπαίνει στη φάση ο Γκόγκας, αλλά το πλασέ του αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των Λογγάδων. Στο 9΄ είναι η φάση που διαμαρτύρεται η γηπεδούχους ομάδα, όταν γίνεται ένα γέμισμα από αριστερά και η μπάλα βρίσκει στον Μελιγγιώτη, με τον ίδιο να λέει πως η μπάλα βρίσκει στο ώμο, αλλά από τη λήψη που είναι το βίντεο υπάρχει η υποψία και για χέρι. Δεν δίνεται κάτι από τον διαιτητή με τα παράπονα από τους γηπεδούχους να συνεχίζονται και μετά το τέλος του 45λεπτου, για αυτή την απόφαση.




Στο 11΄ ασίστ του Καζαντζίδη στον Σκούφη, σουτ του δεύτερου από δεξιά, λίγο έξω η μπάλα.

Το 1ο ημίχρονο δεν είχε κάτι άλλο από ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη η Κατσικά μπήκε πιο επιθετικά και στο 48΄ είχε ένα καλό σουτ του Κολιούση εκτός περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε άουτ. Στο 59΄ ο Λισγάρας κάνει την ατομική ενέργεια μπαίνει στην περιοχή και πέφτει. Ο διαιτητής τιμωρεί με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Θύελλας για θέατρο.




Στο 62΄ ο Κολιούσης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, κεφαλιά του Κοντογιάννη στο δεύτερο δοκάρι, άουτ η μπάλα. Στο 70΄ο Κοντογιάννης κάνει την κούρσα από αριστερά, περνάει παράλληλη μπαλιά, στο δεύτερο δοκάρι πλασέ του Βαρτζιώτη, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Πρεβεζιάνος. Στο 82΄ οι Λογγάδες μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έναν διάλογο που είχε με αντίπαλο. Στο 84΄ φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων , η μπάλα φτάνει έξω από την περιοχή στον Μελιγγιώτη, αυτός σουτάρει και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία. Στο 87΄ έρχεται το γκολ από τον Γούλα, που είχε μπει αλλαγή στη θέση του τραυματία Πάνου από το 1ο ημίχρονο. Ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής στην αριστερή γωνία της εστίας, δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 0-1, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς από τους ερυθρόλευκους. Στο 91΄ ο Ψαρράς βγάζει κάθετη πάσα στον Κοντογιάννη, διαγώνιο σουτ του δεύτερου από δεξιά, διώχνει αμυντικός τον Λογγάδων, ενώ η μπάλα πήγαινε προς την εστία. Στο 93΄σε φάση αντεπίθεσης κι ενώ όλοι οι Λογγάδες είχαν ανέβει ψηλά για την ισοφάριση, ο Κοντογιάννης βγάζει βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Δημητράκη, αυτός από δεξιά μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Πρεβεζιάνο για το τελικό 0-2.

 

ΛΟΓΓΑΔΕΣ : Πρεβεζιάνος, Σιδηρόπουλος, Δραγάτης, Λώλης, Κορδοπάτης, Παναγιώτου, Γκουρμπάτσης, Γκούζος, Παπανικολάου (Λαγός 90΄), Γκόγκας, Χαριζάι (Μάστορας 76΄)

ΚΑΤΣΙΚΑ : Αναστασίου, Σκούφης (Μαρούλης 73΄), Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Ζήκος (Ψαρράς 73΄), Πάνος (Γούλας 33΄), Κολιούσης, Λισγάρας, Κοντογιάννης, Βαρτζιώτης (Δημητρακάκης 73΄), Καζαντσίδης (Τσουμάνης 52΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου