Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Καστρίτσα : Δίπλο με 0-1 στην Κόνιτσα, αλλά δεν το χάρηκε


Πήρε τη νίκη μέσα στη Κόνιτσα η ομάδα της Καστρίτσας με σκορ 0-1, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους «κίτρινους», μιας και το πρωτάθλημα πάει στη γειτονική Κατσικά!

Οι «ακρίτες» από την άλλη δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν κάποιο βαθμό έστω στα δυο τελευταία ματς των Play Off.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 1ο ημίχρονο με τον Ηλία Μ. και τον Θανάση να έχει κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Χατζηρούμπης. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ του Μουρεχίδη, ενώ στην επανάληψη ευκαιρία έχασε σε τετ-α-τετ ο Κίτσιος, καθώς και ο Μουρεχίδης μια ευκαιρία από κοντά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 56΄, όταν ο Διαμαντόπουλος έβγαλε μακρινή μπαλιά με αποδέκτη τον Θανάση κι αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.

 

Κόνιτσα : Χατζηρούμπης, Ρούστα (46΄ Σπανός Χ.), Πεπόνης (63΄ Σπανός Δ.), Λάμπρου, Σπανός Αλ.  (72΄ Βλάχος Π.), Μήτσος, Κίτσος, Ντεντόπουλος (72΄ Γαιτανίδης), Κυρτζόγλου (63΄ Δημόπουλος), Χαλούλος, Μουρεχίδης

 

Καστρίτσα : Διαμάντης, Καλλιοτζής, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Νικολάου, Σπαλιάρας (87΄ Κατσιμάνης), Ηλίας Α.,  Κασίμης, Θανάσης, Ηλίας Μ.,  Δήμος (72΄ Τσεκούρας)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου