Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Παραμένει στη Β΄ το Ρωμανό, μετά τη νίκη με 2-1 - Έντονες διαμαρτυρίες από τους Ραφταναίους στο φινάλε (Videos)


Παραμονή για τον Αχέροντα Ρωμανού στην Β΄ Ερασιτεχνική, που κέρδισε με 2-1 την ομάδα των Ραφταναίων!


Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς, οι «Λύκοι» έχουν 3, αλλά δεν έχουν να παίξουν άλλο παιχνίδι. Η τύχη τους αν θα παραμείνουν στην κατηγορία κρίνεται στο τελευταίο ματς μεταξύ Συρράκου και Ρωμανού, όπου θέλουν νίκη του Ρωμανού ή ισοπαλία για να παραμείνουν στην κατηγορία, μιας και το Συρράκι έχει 2 βαθμούς, αλλά στην ισοβαθμία μαζί τους υστερεί!

Πολλές οι διαμαρτυρίες από πλευράς Ραφταναίων στο τέλος του ματς, για φάση όπου ζητάνε πέναλτι για χέρι του Καρατζιά μέσα στην περιοχή. Από την πλευρά που έχουμε το βίντεο είναι αρκετά δύσκολη η λήψη, από βίντεο που έχει ο συνάδελφος του Passports.gr Χρήστος Καλύβας φαίνεται η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του παίκτη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να τονίζει πως λόγω σκασίματος της μπάλας στο έδαφος η απόσταση είναι πολύ μικρή μέχρι να βρει στο χέρι και πως δεν υπάρχει πρόθεση. Κάτι που δεν ικανοποιεί τους Ραφταναίους, οι οποίοι έπαιζαν μια κατηγορία σήμερα.

Και τα δυο βίντεο και από Passports.gr :

 




Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 8ο λεπτό να, με τη μπάλα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των Ραφταναίων, αλλά ο Σίδερης δεν μπορεί να πλασάρει καλά και η μπάλα φεύγει εκτός. Δυο λεπτά μετά οι Ραφταναίοι ανοίγουν το σκορ, ο Χαμπίπης έβγαλε ωραία μπαλιά κι αυτός στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, αποδέκτης ο Πεζόδρομος, που σε τετ-α-τετ νικάει τον Γκόγκο για το 0-1. Στο 25΄ όμως έχουμε την ισοφάριση, όταν ο Αλεξίου ανατρέπεται από τον Μάγκο μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δίνεται εκτελεί εύστοχα ο Καρατζιάς.

Στο 39΄ σέντρα του Αλεξίου Β. από δεξιά, στο δεύτερη δοκάρι ο Νάσης απλώνει το χέρι για να τη φτάσει και βλέπει τη κίτρινη κάρτα. Στο 45΄ ένα ακόμα πέναλτι υπέρ του Ρωμανού, από τον Παππά πάνω στον Αλεξίου Β., όπου για αυτό έχουν πολλές ενστάσεις οι «Λύκοι». Δυστυχώς στο βίντεο παρεμβαίνουν και σώματα. Το εκτέλεσε εύστοχα και αυτό ο Καρατζιάς και έκανε το 2-1, παρότι η μπάλα βρήκε και δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα.


Όπως ήταν αναμενόμενο στην επανάληψη οι Ραφταναίοι μπήκαν πιο επιθετικά γιατί ήθελαν πάση θυσία ένα γκολ. Στο 51΄ ένα σουτ του Πεζόδρομου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκόγκος. Στο 66΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαμπίπη, βγάζει σε κόρνερ ο Γκόγκος. Στο 68΄ αντεπίθεση για τους «Λύκους», ο Κώστας Α. πασάρει στον Πεζόδρομο, αυτός απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ανοίγει όμως πολύ τη μπάλα και αποκρούει ο Γκόγκος, για να διώξει μετά σε πλάγιο αμυντικός του Ρωμανού. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μονοκόμματο σουτ του Χαμπίπη, λίγο έξω η μπάλα. Στο 74΄ αντεπίθεση και πάλι για τους «πορτοκαλί», ο Κώστας Α. κάνει την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, η μπάλα μέσα στην περιοχή στον Πεζόδρομο, καθυστερεί και μπλοκάρει ο Γκόγκος. Στο 75΄ επίσης φωνάζουν οι τυπικά φιλοξενούμενοι για χέρι, αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο σε αυτή τη φάση.

 


Στο 76΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Α., λίγο έξω η μπάλα. Στο 78΄ μπαλιά του Χαμπίπη, ο Πεζόδρομος από αριστερά πιάνει δυνατό διαγώνιο σουτ, βγάζει σε κόρνερ ο Γκόγκος. Εφτά τα λεπτά το καθυστερήσεων, στο 94΄ ο Σίδερης βρίσκεται μέσα στην περιοχή και από καλή θέση, πιάνει όμως ένα χλιαρό σουτ, μπλοκάρει ο Γκούβας. Στο 96΄ έχουμε την επίμαχη φάση που διαμαρτύρονται έντονα οι Ραφταναίοι και μετά τη λήξη της αναμέτρησης έχουμε δυο κόκκινες κάρτες σε Αλεξίου Ι. και Μάντζο για έντονες διαμαρτυρίες και ύβρεις.

 

ΡΩΜΑΝΟ : Γκόγκοας, Καρατζιάς, Λαλούτσος, Αποστολάκης (Ντόβας 67΄), Μάντης, Βασιλείου (Χριστοφορίδης 75΄), Αλεξίου, Μπάμπης, Νάσης (Κουλούρας 59΄), Ιωάννου (Αγγέλης 46΄), Σίδερης

ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Γκούβας, Κώστας Χ. (Μπενέκος 46΄), Αλεξίου Α., Παππάς, Μάγκος, Μπαρδάκας (Μάντζος 78΄), Δόσης (Αποστόλου 39΄ λ.τρ.), Χαμπίπης, Αλεξίου Ι., Πεζόδρομος, Κώστας Α. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου