Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Πήρε τη νίκη με 4-2 η Καστρίτσα, αλλά δεν ορίζει τη μοίρα της - Η Κράψη τέθηκε εκτός διεκδίκησης


Ανατροπή στην ανατροπή στο γήπεδο Καστρίτσας, όπου ο τοπικός Αγροτικός κέρδισε με 4-2 την ομάδα της Κράψης και στην ουσία την έθεσε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος!

Η Καστρίτσα θα κράταγε την τύχη στα χέρια της, αν στο άλλο ματς η Κατσικά δεν έπαιρνε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Τώρα έχουν από 12 βαθμούς και 9 η Κράψη, η οποία θέλει ήττα της Καστρίτσας στον Κόνιτσα και νίκη μέσα στη Κατσικά με πάνω από δυο γκολ διαφορά, πράγμα πάρα πολύ δύσκολο. Στην πιο πλεονεκτική θέση είναι πλέον η Κατσικά, όπου με νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλο την Κράψη παίρνει το πρωτάθλημα, ότι και να γίνει στο παιχνίδι στην Κόνιτσας, μιας και στην ισοβαθμία υπερέχει. Η Κράψη δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι, γιατί ακόμα και σε τριπλή ισοβαθμία υστερεί απέναντι στις άλλες δυο.


Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η Καστρίτσα μπήκε πιο φουριόζα και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Κασίμης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Θανάση, αυτός μπήκε περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Αρχοντάκη για το 1-0. Αυτή η εξέλιξε λειτούργησε ως «σφαλιάρα» στην Κράψη και την αφύπνισε. Στο 17΄ ήρθε η ισοφάρισε σε 1-1, όταν ο Χριστακόπουλος κέρδισε τη μονομαχίες από αριστερά μέσα στην περιοχή και έσπασε δεξιά, ο Σταμούλης πλάσαρε, έκοψαν αμυντικοί της Καστρίτσας, αλλά η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Γεωργιάδη, που απλά την έσπρωξε στα δίχτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχουν δοκάρι, όταν ο Χριστακόπουλος σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Σταμούλη, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο 22΄ ξανά απειλεί η Κράψη από αριστερά, σέντρα – σουτ του Σταμούλη, λίγο δίπλα από το απέναντι «παραθυράκι» η μπάλα. Συνεχίζει να πιέζει η Κράψη, στο 26΄ πάσα τακουνάκι του Σταμούλη στον Νούγια, σουτ του δεύτερο έξω από την περιοχή, λίγο έξω η μπάλα. Η πίεση των «πεταλοφόρων» καρποφορεί στο 44΄, όταν ο Νούγιας εκτελεί φάουλ γεμίζοντας στην αντίπαλη περιοχή, ο Νάσιος πιάνει αρχικά τη κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Τσούμανη, που απλώνει το πόδι, η μπάλα παίρνει μια περίεργη και τροχιά και ξεγελά τον Διαμάντη για να γίνει έτσι το 1-2.




Στην επανάληψη η Κράψη είδε την τύχη να της γυρίζει την πλάτη, καθώς έχασε τον «βράχο» της άμυνας της, Α.Νάσιο, καθώς αποχώρησε τραυματισμένος, υποβασταζόμενος και από αντιπάλους. Η Καστρίτσα πήρε έτσι τα πάνω της και έριξε μια προειδοποιητική βολή στο 53΄, όταν ο Δήμος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλάγια αριστερά, ο Αρχοντάκης εκτινάχτηκε, βρήκε λίγο τη μπάλα, αυτή χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι πριν περάσει κόρνερ. Στο 63΄ άλλη μια καλή φάση για τους γηπεδούχους, ο Ηλίας Μ. περνάει κάθετη πάσα στον Θανάση, αυτός μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και πλασάρει, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ η μπάλα. Στο 68΄ όμως ο Ηλίας Α. δεν αστοχεί μέσα από την περιοχή, αφού έχει πάρει τη μπάλα από κάθετη πάσα του Δήμου και νικήσει τους αντιπάλους του, πλασάρει ιδανικά για το 2-2. Δεν περνάνε πέντε λεπτά και ο Αγροτικός φέρνει «τούμπα» το ματς, ο Διαμαντόπουλος εκτελεί κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Νικολάου στο δεύτερο δοκάρι και γίνεται το 3-2. Στο 84΄ βγαίνει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κράψης, ο Ηλίας Α. απέναντι από τον Αρχοντάκη,  όμως πλασάρει άουτ. Στο 86΄ Ο Ηλίας Μ.  μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Μαρμούτα. Το πέναλτι που δίνεται εκτελεί εύστοχα ο Θανάσης για το τελικό 4-2.


Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης παραλίγο να έχουμε σύρραξη μεταξύ φίλων των δυο ομάδων, με τον παίκτη της Κράψης Κ.Σταμούλη να ανεβαίνει από τον πάγκο να ηρεμήσει τα πνεύματα. Ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε από τον έλεγχο και όλα τελείωσαν ομαλά. Επίσης αρκετές οι διαμαρτυρίες, κυρίως από τους φιλοξενούμενους, για κάρτες που ίσως έπρεπε να βγουν και δεν βγήκαν σε φάουλ. 

 

Καστρίτσα : Διαμάντης, Καλλιοτζής, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Νικολαόυ, Σπαλιάρας, Ηλίας Α. (85΄ Τσεκούρας), Κασίμης, Θανάσης, Ηλίας Μ., Δήμος

 

Κράψη : Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Τσίος (78΄ Λεοντίδης), Τζίμας, Νάσιος (51΄ λ. τρ. Τσάνης), Κωνσταντινιδης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης (78΄ Ριστάνης), Νούγιας, Σταμούλης (74΄ Μαργιόλας), Χριστακόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου