Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Κι είναι ακόμα ζωντανή η Κράψη, 4-0 την Κόνιτσα


Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα της Κράψης, που επικράτησε με 4-0 της Πίνδου Κόνιτσας στο Ενωσιακό, για το πρώτο ματς του 2ου Γύρου των Play Off!

Οι «πεταλοφόροι» πλέον έχουν 9 βαθμούς, όσους έχει Κατσικά και Καστρίτσα, ενώ οι ακρίτες μένουν χωρίς βαθμό. Επόμενο ματς μέσα στην Καστρίτσα, όπου θα κριθούν πολλά δυο στροφές πριν το τέλος. Η Πίνδος, που δεν έχει πάρει ακόμα ούτε βαθμό σε αυτή τη διαδικασία των Play Off, επιστρέφει στην έδρα της, στην οποία είναι πάντα πιο δυνατή. Οι γηπεδούχοι αν και στα δυο προηγούμενα εντός έδρας ματς πήραν μόνο ένα βαθμό και προβλημάτισαν αρκετούς με την απόδοση τους, φαίνεται πως επανέρχονται δυνατοί στο 2ο Γύρο, πετυχαίνοντας 4 τέρματα και πάνε για ματς "φωτιά" στην Καστρίτσα.

Παρά την ήττα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, όταν στο 20΄ ο Μουρεχίδης εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, αλλά έδιωξε με τις γροθιές ο Αρχοντάκης. Πέντε λεπτά μετά κεφαλιά του Μουρεχίδη πέρασε λίγο άουτ. Στο 41΄ ευκαιρία για την Κόνιτσα με τον Κίτσο, στην επαναφορά από απόκρουση ο Ντεντόπουλος έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία. Στο 44΄ ο Μαρμούτας πάσαρε στον Τσάγκα, ο δεύτερος από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Αμέσως μετά απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοντίδη, απέκρουσε ο Χατζηρούμπης.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και ήταν πιο αποτελεσματικοί. Στο 46΄σουτ του Τσουμάνη και στο 51΄του Νούγια πέρασαν λίγο έξω. Αμέσως μετά δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Τσουμάνη από τον Ρούστα μέσα στην περιοχή. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, αλλά μετά την εύστοχη εκτέλεση του Χριστακόπουλου είχαμε το 1-0. Στο 55΄ και δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για την Κράψη σε ανατροπή του Νούγια από τον Σπάνό Χ.. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Νούγιας και έκανε το 2-0. Στο 57΄ συρτ΄οσουτ του Κίτσου, απέκρουσε ο Αρχοντάκης. Στο 60΄ ωραία μπαλιά του Νούγια χωρίς να βλέπει, ο Ριστάνης αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ από κοντά έκανε το 3-0. Στο 66' σουτ του Χαλούλου, απέκρουσε ο Αρχοντάκης, ενώ στη συνέχεια έκανα απόκρουση και σε φάουλ του Δημόπουλου. Η συνέχεια όμως είχε κι άλλο γκολ για την Κράψη, με σουτ του Μαργιόλα, έπειτα από σέντρα του Γεωργιάδη, για να γίνει το 4-0. Η τελευταία φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Γαιτάνης από κοντά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

 

Π.Α.Σ. Κράψης  :Αρχοντάκης, Μαρμούτας, Λεοντίδης, Τζίμας, Νάσιος ( 74' Τσίος), Κωνσταντινίδης, Τσουμάνης, Τσάμης (70' Γεωργιάδης), Τσάγκας (46' Ριστάνης), Κούγιας (63' Μαργιόλας), Χριστακόπουλος.

 

Πίνδος Κόνιτσας : Χατζηρούμπης, Ρούστα, Λάμπρου, Σπανός Χ., Σπανός Δ. (63' λ.τρ. Βλάχος), Μήτσος (63' Δημόπουλος), Κίτσος, Ντεντόπουλος (81' Γαϊτανίδης), Κυρτζόγλου (63' Σπανός Δ.), Χαλούλος, Μουρεχίδης.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου