Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Παραμένει στην Α΄ το Ροδοτόπι, 1-2 νίκησε την Ελεούσα - Υποβιβασμός για το Πέραμα


Αν και το βόλευε και το «Χ» τελικά πήρε τη νίκη το Ροδοτόπι στο τελευταίο ματς των Play Out με την Ελεούσα και τελικό σκορ 1-2!

Οι «πράσινοι» έσωσαν την παρτίδα έστω και στο φινάλε και παραμένουν στην Α΄ Ερασιτεχνική, μαζί με την Ελεούσα, η οποία είχε σωθεί και βαθμολογικά από την προηγούμενη αγωνιστική. Το Πέραμα είναι αυτό που την ερχόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στη Β΄ Ερασιτεχνική.


Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 3ο λεπτό για την Ελεούσα, σουτ του Παπαδόπουλου, μπλόκαρε ο Βάσιος. Δυο λεπτά μετά ευκαιρία για το Ροδοτόπι σε σουτ του Γεωλδάση, που απέκρουσε ο Βασιλόπουλος και στην επαναφορά ο Μπάφας έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 13΄ οι «πράσινοι’ ανοίγουν το σκορ, η μπάλα μένει μέσα στην περιοχή της Ελεούσας, ο Αβντιλάι πασάρει στον Μάντζαρη κι αυτός με σουτ κάνει το 0-1. Στο 37΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλο, λίγο έξω η μπάλα. Στο 43΄ ήρθε η ισοφάριση για τους «κιτρινόμαυρους», όταν ο Κεφάλας έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 44΄ πολύ ωραία σέντρα του Οικονόμου, η μπάλα πέρασε από όλους και δεν βρέθηκε ένας να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη το Ροδοτόπι μπήκε ορεξάτο και στο 51΄ ένα μακρινό σουτ του Βλάχου έφυγε άουτ, ενώ στο 62΄ είχε δυο διαδοχικά δοκάρια στην ίδια φάση σε σουτ των Πασχάλη και Μάντζαρη στην επαναφορά. Στο 63΄ ο Κεφάλας από κοντά, μετά από κόρνερ, αστόχησε. Στο 72' ο Πασχάλης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Μάντζαρης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 74΄ ήρθε το νικητήριο γκολ για την Πασαρρώνα, με τον Ταμπούρα να πασάρει από αριστερά, πλασέ του Πασχάλη με τη μια και η μπάλα στο πλεχτό για το τελικό 1-2.

 

Θύελλα Ελεούσας : Βασιλόπουλος, Δρόλιας, Ζυγούνας (66' Ραγιάς), Μαμακής, Πότσης, Παπαντωνίου(66' Κωστούλας), Ρίζος, Στάμος, Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Κεφάλας

 

Πασσαρών Ροδοτοπίου : Βάσιος, Γκρέμος, Ταμπούρας, Βλάχος, Πάικας, Γεωλδάσης, Αβντουλάι, Μάντζαρης (86' Μάντζιος), Μπάφας, Πασχάλης, Κίτσης (67' Ζώης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου