Σάββατο 9 Απριλίου 2022

"Φωτιά" στα Play Off μετά τη νίκη της Κατσικάς, 2-0 την Καστρίτσα


Πήρε φόρα η Θύελλα Κατσικάς και μετά το διπλό επί της Κράψης κέρδισε σήμερα και την Καστρίτσα με σκορ 2-0 στην έδρα της, βάζοντας φωτιά στη βαθμολογία των Play Off!

Πλέον Κατσικά, Κράψη και Καστρίτσα έχουν από 9 βαθμούς, με την Κόνιτσα να έχει μείνει ουραγός χωρίς πόντο. Με αυτά τα δεδομένα το ενδιαφέρον μένει αμείωτο μέχρι το φινάλε και ακολουθεί ένα ακόμα δυνατό ματς μεταξύ Καστρίτσας και Κράψης, ενώ η Κατσικά ταξιδεύει στην Κόνιτσα.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε και σε αυτό το παιχνίδι, όπως είχε γίνει και στον 1ο Γύρο στο γήπεδο της Καστρίτσας. Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων με βεγγαλικά και καπνογόνα. 





Βεγγαλικά και βαρελότα είχαν και οι φίλοι της Καστρίτσας, τα οποία στάθηκαν η αφορμή ο κ.Μωυσιάδης που ήταν βοηθός διαιτητή, να διακόψει δυο φορές το παιχνίδι για ελάχιστα λεπτά, μια στο 1ο ημίχρονο και μια στο 2ο. Η Καστρίτσα είχε και δυο αναγκαστικές αλλαγές με Νάκο και Ναβρούζογλου να τραυματίζονται στο 74΄ και στο 82΄αντίστοιχα.


Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο μισό του αγώνα δεν είχε πολλές φάσεις, ούτε καλό ρυθμό με τις δυο ομάδες να φαίνεται πως είχαν στο μυαλό τους τη σκοπιμότητα του αποτελέσματος. Οι καλύτερες ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους, με την Καστρίτσα να απειλεί στο 9΄, όταν ο Ναυρόζογλου έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κατευθύνονταν για το "παραθυράκι" της εστίας των γηπεδούχων, έδιωξε όμως εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καραμάνης. Φτάσαμε στο 28΄για να δούμε υποψία καλής φάσης, με τον Διαμαντόπουλο να περνάει μπαλιά στον Θανάση, πλασέ αδύναμο του δεύτερου, μπλόκαρε ο Καραμάνης. Στο 39΄ η πρώτη καλή στιγμή για την Κατσικά, ο Ψαρράς πέρασε κάθετη πάσα στον Κοντογιάννη, σουτ του δεύτερου από δεξιά, αποκρούει ο Διαμάντης, στη συνέχεια ο Καζαντσίδης που πάει να κυνηγήσει τη φάση σουτάρει, πέφτει ο Κασίμης και αποκρούει με τα πόδια, ενώ στη συνέχεια μπλοκάρει ο Διαμάντης. Στο 43΄ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για μια αγκωνιά πάνω στον Βατζιώτη από τον Διαμαντόπουλο και πως ήταν 2η κίτρινη κάρτα.



Στο αμέσως επόμενο λεπτό φάουλ για την Καστρίτσα από δεξιά, εκτελεί απευθείας ο Διαμαντόπουλος, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, φτάνει ξανά στον ίδιο, αλλά το σουτ του φεύγει άουτ.


Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στην Κατσικά, με τον Πολυχρόνη να εκτελεί κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Λισγάρα από πολύ κοντά ήταν αδύναμη, μπλόκαρε ο Διαμάντης. Στο 53΄έρχεται η πιο κλασσική ευκαιρία μέχρι τότε για τη Θύελλα, ο Κοντογιάννης πασάρει ωραία στον Πολυχρόνη, αυτός μπαίνει περιοχή απέναντι από τον Διαμάντη, πλασάρει, πέφτει ο γκολκίπερ της Καστρίτσας και ο Μπίζιος και αποκρούουν τη μπάλα, δεύτερη προσπάθεια του Πολυχρόνη από πλάγια δεξιά, αυτή τη φορά βγάζει ο Κασίμης σε κόρνερ. Λίγο μετά σε αντεπίθεση της Καστρίτσας οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για επικίνδυνο παίξιμο και αποβολή του Λισγάρα πάνω στον Θανάση.



Στο 63΄ ένα γέμισμα του Νικολάου, ο Ηλίας Μ. πιάνει με τη μια γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι η μπάλα. Στο 66΄ η Κατσικά διαμαρτύρεται και πάλι για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Διαμαντόπουλο, για μαρκάρισμα πάνω στην Ψαρρά δεξιά έξω από την περιοχή.



Στο 70΄ όμως έρχεται το γκολ για την Κατσικά, με τον Ψαρρά να εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Λισγάρας Ε. πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς με συμπαίκτες και οπαδούς. Διαμαρτυρίες από πλευράς Καστρίτσας ότι στην προηγούμενη φάση η μπάλα έχει φύγει άουτ και όχι κόρνερ. 




Δεν περνάνε πέντε λεπτά και οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν πέναλτι, όταν ο Νικολάου έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Πολυχρόνη μέσα στην περιοχή και δόθηκε η εσχάτη των ποινών. 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Διαμαντόπουλος, αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 78΄ απειλεί ξανά η Καστρίτσα, κόρνερ του Διαμαντόπουλου από αριστερά, ο Νικολάου στο δεύτερο δοκάρι πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα γλύφει το κάθετο δοκάρι και περνάει άουτ. Απαντάει η Κατσικά στο επόμενο λεπτό, σέντρα του Γούλα από αριστερά, πλασέ με τη μια από τον Κατσίφα στο δεύτερο δοκάρι, αποκρούει ο Διαμάντης. Στο 85΄ ο Ηλίας Μ. μόνος του αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, πιάνει πολύ κακή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Διαμαντόπουλου από αριστερά, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ. Στο 89΄ ωραίο σουτ του Ηλία Α. από αριστερά, εκτινάσσεται και βγάζει σε κόρνερ ο Καραμάνης. Στο 90΄ η Κατσικά κλειδώνει τη νίκη, όταν σε φάση αντεπίθεσης ο Διαμάντης έχει βγει εκτός περιοχής να διώξει με τα πόδια, η μπάλα βρίσκει πάνω στον Γούλα, αυτός την κλέβει περνάει και τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων πλασάροντας για το 2-0, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς και το αφιερώνει στον τραυματία συμπαίκτη του Μπάμπη Κατζιώτη. 

Στο 97΄ τελευταία χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να μειώσουν τουλάχιστον το σκορ, ο Θανάσης γυρνάει ωραία μέσα στην περιοχή και σουτάρει, η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος από κοντά πλασάρει ψηλά άουτ.



 ΚΑΤΣΙΚΑ : Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ε., Λισγάρας Ε., Τσουμάνης, Βαρτζιώτης (Δημητρακάκης 67΄), Πολυχρόνης, Κοντογιάννης (Ζήκος 87΄), Κατσίφας, Καζαντσίδης (Γούλας 58΄)


ΚΑΣΤΡΙΤΣΑ : Διαμάντης, Καλλιοτζής, Διαμαντόπουλος, Μπίζιος, Κασίμης, Σπαλιάρας, Ηλίας Μ. (Ηλίας Α.), Ναυρόζογλου (Δήμος 82΄), Θανάσης, Νάκος (Τσεκούρας 74΄), Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου