Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Σώθηκε το Σύρρακο με τη νίκη 4-1 επί του Ρωμανού - Υποβιβάστηκαν οι Ραφταναίοι


Μόνο νίκη ήθελε η ομάδα του Συρράκου στο σημερινό τελευταίο αγώνα των Play Out για τον Β Όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και το κατάφερε, επικρατώντας του Ρωμανού με σκορ 4-1!

Οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν έτσι τους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, το Ρωμανό είχε ήδη σωθεί με 4 και στη Γ΄ Ερασιτεχνική υποβιβάζονται οι Ραφταναίοι που είχαν 3!


Μόλις στο 6ο λεπτό ασίστ του Τζούμα από δεξιά, πλασέ του Μητσογιάννη Δ. μέσα από την περιοχή και 1-0. Δυο λεπτά μετά φάση διαρκείας στην περιοχή του Ρωμανού, ο Τσάλλος πάσαρε στον Ντόντη, ο οποίος από κοντά ευστόχησε και πάλι για το 2-0. Στο 28΄ κόρνερ του Ντόντη από αριστερά, ο Γκόγκος δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και ο Μοτσενίγκος Ν. από κοντά έκανε το 3-0. Στο 38΄ πέναλτι υπέρ του Ρωμανού σε ανατροπή του Αλεξίου. Εκτελεί ο Αποστολάκης, αποκρούει ο Γεράκος, αλλά στην επαναφορά ο Αποστολάκης δεν αστοχεί και μειώνει σε 3-1.

Στην επανάληψη δυο καλά σουτ από πλευράς Ρωμανού με τον Μπάμπη στο 60’ και τον Ιωάννου στο 65΄, αποκρούστηκαν από τον Γεράκο. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λέττας σε φάση τετ-α-τετ, μετά από κάθετη πάσα που πήρε.

 

Συρράκο : Γεράκος, Γεωργίου, Μούτας (70’ Ιωαννίδης), Μπούτικος, Γκόγκας (46’ Σόφης), Μοτσενίγος Ν (46’ Χασάνης), Τζούμας (46’ Μοτσενίγος Σ), Αντωνίου, Τσάλλος, Ντόντης (76’ Λέττας), Μητρογιάννης

Ρωμανό : Γκόγκος, Καρατζιάς (77’ Βασιλείου), Αποστολάκης Π(24’ λ.τρ Κουλούρας), Αποστολάκης Κ, Μάντης, Μπάμπης, Αλεξίου, Νάσης, Αγγέλης, Ιωάννου, Σίδερης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου