Κυριακή 17 Απριλίου 2022

Πρωταθλήτρια ξανά η Θύελλα Κατσικάς, νίκησε με 3-2 την Κράψη (Videos)


Πρωταθλήτρια και τυπικά η Θύελλα Κατσικάς, αφού μετά τη σημερινή νίκη στην έδρα της με 3-2 επί της Κράψης κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο!

Υπέρβαση για τη Θύελλα, μιας και εκτός ότι ξεκίνησε με -2 στην ειδική βαθμολογία, έχασε το πρώτο ματς στην Καστρίτσα, ήταν στο -5 από Καστρίτσα και Κράψη, ήθελε μόνο «5 στα 5» και το έκανε πράξη. Δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος για την ομάδα της Κατσικάς, μέσα σε αυτές τις περίεργες χρονιές λόγω κορονοιού. Το φετινό πρωτάθλημα ευτυχώς ολοκληρώθηκε κανονικά και οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν στα περιφερειακά μπαράζ που ακολουθούν την άνοδο τους στη Γ΄ Εθνική.

Οι φίλοι της Θύελλας συνασπισμένοι γύρω από το πανό που έγραφε ΣΦΙΚΑ υποδέχτηκαν την ομάδα με καπνογόνα και συνθήματα, ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν σταμάτησαν να ενισχύουν. Στο ημίχρονο είχαμε κάποιες fan της Θύελλας μπήκαν χορεύοντας στο ρυθμό που έδινε ο τυμπανιστής.






Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με ελλείψεις λόγω τραυματισμών και οι γηπεδούχοι έχοντας το κίνητρο μπήκαν αποφασισμένοι από την αρχή. Στο 10΄ η πρώτη καλή στιγμή με ένα σουτ του Κοντογιάννη από δεξιά να φεύγει λίγο άουτ. Στο 30΄ έρχεται το 1-0, ασίστ του Βαρτιζώτη από αριστερά, σουτ του Κατσίφα από το ύψος της περιοχής και η μπάλα στα δίχτυα. Στο 32΄ ο Ψαρράς σεντράρει από δεξιά, διώχνει με γροθιές ο τερματοφύλακας Σταυρόπουλος, η μπάλα φτάνει στον Βαρτζιώτη, ξανά σουτ, διώχνουν οι αμυντικοί της Κράψης. Δυο λεπτά μετά ο Τσουμάνης περνάει κάθετη πάσα στον Κοντογιάννη, αυτός τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο, πλασάρει και η μπάλα στο πλεχτό για το 2-0. Στο 38΄ πολύ ωραίο σουτ του Κοντογιάννη εκτός περιοχής, νικάει τον Σταυρόπουλο, που εκτινάχθηκε για να διώξει, κάνοντας το 3-0. Στο 43΄ σουτ του Τσουμάνης εκτός περιοχής, λίγο έξω η μπάλα.


Στην επανάληψη η Κράψη κατάφερε να μειώσει με δυο γκολ, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω. Στο 49΄ ο Ψαρράς έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ. Στο 51΄ μειώνει η Κράψη σε 3-1, ο Χριστακόπουλος γεμίζει, ο Νούγιας βρίσκει τη μπάλα με το κεφάλι και τη στέλνει στα δίχτυα της Κατσικάς. Στο 71΄ ασίστ του Χριστακόπουλου, σουτ του Μαργιόλα από αριστερά μέσα στην περιοχή, άουτ η μπάλα. Στο 75΄ ωραία ενέργεια και δυνατό διαγώνιο σουτ του Τσάγκα από δεξιά, πέφτει και αποκρούει ο Καραμάνης και στη συνέχεια διώχνει η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 84΄ ο Γεωργιάδης κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά, πασάρει στον Μαργίολα, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησαν πανηγυρισμοί παικτών, προπονητή και διοίκησης παρέα με τους φίλους της ομάδας και τα γνωστά συνθήματα για τη Θύελλα Κατσικάς!

 



ΚΑΤΣΙΚΑ : Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας (Μαρούλης 54΄), Πάνος, Πολυχρόνης, Γούλας, Τσουμάνης (Ζήκος 54΄), Κοντογιάννης (Καζαντσίδης 54΄), Κατσίφας (Λισγάρας 41΄), Βαρτζιώτης (Σκούφης 73΄)

ΚΡΑΨΗ : Σταυρόπουλος, Μαρμούτας (Λεοντίδης 46΄), Τσάγκας, Τσίος, Τζίμας (Κωνσταντίνιδης 46΄), Τσάνης, Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Μαργιόλας, Νούγιας, Χριστακόπουλος


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου