Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Πανηγυρισμοί και πρωτάθλημα στην Κρανούλα - Νίκησαν 5-1 τον Απείθαρχο


Οι κατακτήσεις τίτλων επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο Κρανούλας, αυτή τη φορά για την Α.Ε. Κρανούλας, που πανηγύρισε και με την απονομή του τροπαίου την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ΄ Ερασιτεχνική!


Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ. Κώστας Βρακάς, ενώ στο γήπεδο παρόντες ήταν και τα στελέχη της Ε.Π.Σ.ΗΠ. κ.κ. Κώστας Λιανός, Σωτήρης Τριανταφυλλίδης , Παναγιώτης Δαβής!

Οι πρωταγωνιστές σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή στον ουρανό, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχαν ετοιμάσει μια οικογενειακή γιορτή με σουβλάκια, λουκάνικα και μπύρες!

Στο τελευταίο και «τυπικό» ματς αντιμετώπισαν τον Απείθαρχο, τον οποίο και νίκησαν με σκορ 5-1!

Μόλις στο 3ο λεπτό σέντρα του Μπαρέκου, προβολή του Τσαντή και 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Απείθαρχος ισοφαρίζει με σουτ του Βάντση. Στη συνέχεια οι «οράνιε» έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Διαμάντη και Σόντη, ενώ στο 22΄ ο Τσαντής με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 41΄ πάλι σκόρερ ο Τσαντής, έπειτα από σέντρα του Μπαρέκου και 3-1.


Στην επανάληψη ο Διαμάντης Ι. είχε μια καλή ευκαιρία με το ξεκίνημα, ενώ στο 49΄ μετά από λάθος γύρισμα του Κατσίμα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-1. Στο 71΄ έγινε σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα του Απείθαρχου και ο Τσαντής από κοντά έκανε το 5-1. Ακολούθησαν κάποιες ευκαιρίες του Μπαρέκου και του Μίγκα χωρίς αποτέλεσμα. Τους πρωταθλητές χειροκρότησαν και οι φίλαθλοι του Απείθαρχου!

 

Κρανούλα : Μαρκούλας, Τσολάκος (55΄ Κακαίδης), Γαβρίλας, Διαμάντης Ι., Μπαρέκος, Μύταρης, Παντούλης (55΄ Τσώλης), Διαμάντης Α., Σόντης-Τσαντής, Θρασκιάς (46΄ Παντούλης Αθ.), Μπαρέκος

 

Απείθαρχος : Παλαιοθόδωρος, Μπέκος, Κατσίμας, Παπαδόπουλος (55΄ Γερογιαννης), Γκίνι, Μίγκας, Βλάχος (60΄ Μπαιράμης), Κώστας, Καποδίστριας (75΄ Λυκογιαννης), Πανάρετος, Βάντσης





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου