Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Κεφαλόβρυσο : Έβαλε τρία γκολ, έσπασε και τα δοκάρια απέναντι στην Πεντέλη


Πιο εύκολα κι από τι δείχνει το τελικό 0-3 επικράτησε το Κεφαλόβρυσο της Πεντέλης στο Ενωσιακό γήπεδο!

Οι «αρκούδες» βέβαια είχαν απουσίες και παρατάχθηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές. Οι φιλοξενούμενοι πάντως εκτός των τριών γκολ είχαν και 4 δοκάρια, καθώς και σωρεία χαμένων ευκαιριών.


Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μακολλάρι Ν. πιάνει ένα δυνατό σουτ από δεξιά, η μπάλα στο δεξία κάθετο δοκάρι, φτάνει στον Γιόγιακα, αλλά η κεφαλιά του είναι αδύναμη, μπλοκάρει ο Λαμπρίδης. Στο 8΄ ο Τάχιας πάει να περάσει κάθετη πάσα, παρότι αρχικά φαίνεται να κόβεται από τους αντίπαλους αμυντικούς, γίνεται λάθος, κλέβει ο Πότσης Σ. και σε φάση τετ-α-τετ κάνει το 0-1. Στο 15΄ σουτ του Γιόγιακά από πλάγια δεξιά και στο 20΄ σουτ του Τσάγκα εκτός περιοχής, έφυγαν και τα δυο λίγο άουτ. Στο 24΄ ο Τάχιας κάνει την ατομική ενέργεια, μπαίνει περιοχή και σουτάρει, άουτ η μπάλα. Στο 30΄έρχεται το 0-2, ο Πότσης Σ., πασάρει δεξιά στον Μακολλάρι Ν., αυτός με ατομική ενέργεια και σουτ από δεξιά, στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Λαμπρίδη. Στο 40΄ο Τάσιος που έχει ανέβει από την άμυνα περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει περιοχή, πάει να περάσει και τον τερματοφύλακα Λαμπρίδη, ανοίγει όμως πολύ τη μπάλα, που καταλήγει άουτ. Στο 41΄ σέντρα του Πότση Σ. από δεξιά, ο Τσάγκας ανενόχλητος μέσα στην περιοχή πιάνει τη κεφαλιά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 42΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάγκας λίγο έξω από την περιοχή, λίγο έξω η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό κι άλλη χαμένη ευκαιρία για τον νεαρό παίκτη του Κεφαλοβρύσου, ωραία συνεργασία από αριστερά Πότση Σ. και Τσάγκα, ο τελευταίος πλασάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούουν οι αμυντικοί της Πεντέλης πριν η μπάλα φτάσει στην εστία.


Με επιθετική όρεξη μπήκαν και στην επανάληψη τα «αγριοκάτσικα», στο 49΄ σέντρα του Κολέμπα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάγιας δίνει στον Γιόγιακα, πλασέ του δεύτερου από πολύ κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στη συνέχεια κάποια σουτ των Τσάγκας και Γιαννάκη πέρασαν για λίγο άουτ. Στο 65΄ φάουλ του Πότσης Σ. από αριστερά, κεφαλιά του Μακολλάρι Μ., η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό σέντρα του Μπάγια δεξιά, κεφαλιά του Μακολλάρι Μ., βγάζει σε κόρνερ ο Λαμπρίδης. Στο 67΄ κι άλλο δοκάρι για το Κεφαλόβρυσο, σουτ – βολίδα του Τάχια εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στο έδαφος, δεν έχει περάσει τη γραμμή της αντίπαλης εστίας και στη συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί της Πεντέλης. Στο 72΄ και τέταρτο δοκάρι, κάθετη πάσα του Τάχια, ο Γιαννάκης μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά του σουτ του σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 72΄ έχουμε την πρώτη τελική της Πεντέλης, ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Κώτση εκτός περιοχής, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χριστογούλα. Το τελικό 0-3 γράφτηκε 86΄, όταν μετά από φάση διαρκείας και κόντρες η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Γιαννάκη κι αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

 

ΠΕΝΤΕΛΗ : Λαμπρίδης, Γκούζος, Τσιάλλιος, Κωστούλας, Διβιδής, Σταμούλης, Κώτσης, Δήμος, Τάτσης, Τσάλης (Μπούρης 46΄), Κιοσής

ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ : Χριστογούλας, Πρεμέτης (Καμονάς 46΄), Κολέμπας, Τάσιος, Διαμάντης, Τάχιας, Τσάγκας (Μακολλάρι Μ. 60΄), Ντοντης (Γιαννάκης 60΄), Γιόγιακας (Μακολλάρι Κ. 78΄), Πότσης Σ., Μακολλάρι Ν. (Μπάγιας 46΄)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου