Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Παραμένει στην κορυφή η Αμφιθέα, νίκησε με 2-0 την Κληματιά


Με νίκη συνέχισε η Αμφιθέα, που παραμένει στην κορυφή του Α Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, επικρατώντας της Κληματιάς με σκορ 2-0!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ήταν αυτοί που έχασαν πρώτοι δυο καλές ευκαιρίες με τον Παπαρούνα να πλασάρει, αλλά να σώζει ο Γκουγιάννος κι άλλη μια φορά σε αδύναμο πλασέ του Ζώτου, από πολύ καλή θέση, πάλι μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Αμφιθέας. Τελικά οι «πράσινοι» άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 27΄, όταν ο Τσακανίκας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Βλαχόπουλο και το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο Κολόκας για το 1-0.


Στην επανάληψη την υπεροχή την είχαν οι γηπεδούχοι, χάνοντας ευκαιρία με τον Ανδρέου σε φάση τετ-α-τετ κι άλλη μια με τον Γκούμα να περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά έδιωξαν πριν τη γραμμή της εστίας οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στο 84΄ ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ανδρέου, έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη της Αμφιθέας. Οι «πράσινοι» όμως είχαν και απώλεια στο 87΄, καθώς ο Γκίτσας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου