Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Νίκη για το Κάστρο με 5-2 - Υποβιβάστηκε το Πετσάλι


Την τελευταία του ευκαιρία για να παραμονή στη Β΄ Ερασιτεχνική έχασε σήμερα το Πετσάλι, που ηττήθηκε με σκορ 5-2 από το Κάστρο!

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να πάρουν έναν αγώνα στα χαρτιά από τον Πανζαγορισιακό κι την τελευταία αγωνιστική ρεπό, οπότε θα φτάσουν τους 22 βαθμούς. Η Α.Ε. Γιάννενα τώρα έχει 29, μιας και πήρε κι αυτή χωρίς να παίξει το «τρίποντο» από την Κόντσικα, η διαφορά μεταξύ τους είναι στο +7, οπότε δεν γίνονται Play Out και υποβιβάζεται το Πετσάλι. Κερδισμένο τις υπόθεσης και το Βελισσάριο, που έχει 27 βαθμούς και σήμερα είχε ρεπό.


Το Κάστρο προηγήθηκε στο 14΄ με κεφαλιά του Γκόνη, μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο 32΄ ο Τσαραώσης κερδίζει πέναλτι, εκτελεί ο Γκόνης και κάνει το 2-0. Στο 43΄ ωραία «λόμπα» του Κοκουθάκη, περνάει τη μπάλα πάνω από τον Στράτο για το 3-0. Στο 47΄ μειώνει σε 3-1 ο Φίνος με μακρινό σουτ και «κρεμάει» τον Γκαραμέτσιος. Ο ίδιος παίκτης 62΄ με κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τάτση, που η μπάλα πήγε στο δοκάρι, μείωσε κι άλλο σε 3-2. Τέσσερα λεπτά μετά ‘όμως το Κάστρο είχε απάντηση και με πλασέ του Γκόνης μέσα από την περιοχή έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 έγραψε ο Καραμάνης στο 85΄ κι αυτός με πλασέ εντός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές ευκαιρίες με τους Γκόνη, Τραγουδάρα Θ. και Νούση. Το Πετσάλι είχε εκτός τον γκολ κι ένα καλό σουτ του Κλεισούρα, αλλά απέκρουσε ο Γκαραμέτσιος.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου