Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Αμφιθέα : Έριξε πεντάρα και ετοιμάζεται για την κούπα


Τη νίκη πήρε η Αμφιθέα στο ματς με την Α.Ε. Γιάννενα και σκορ 1-5 στο Ενωσιακό γήπεδο, οπότε παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία και θέλει νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους εντός έδρας για να πάρει το πρωτάθλημα



Στην πρώτη καλή στιγμή την αναμέτρησης στο 9ο λεπτό οι «πράσινοι» πετυχαίνουν γκολ, όταν ο Ανδρέου πασάρει ωραία στον Σδούκο κι αυτός με σουτ εντός περιοχής κάνει το 0-1. Στο 22΄ ο Αλιάι Κ. πασάρει κάθετα στον Αλιάι Ε., ο οποίος πέφτει μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Φάη. Ο διαιτητής κ.Μαγγιώρος δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Αμφιθέας, σε μια απόφαση που δεν κατάλαβε κανείς γιατί πάρθηκε και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Στο 28΄ η Αμφιθέα έχει απάντηση, όταν ο Σδούκος σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μαγειρία μέσα στην περιοχή και δίνεται πέναλτι αυτή τη φορά για τον Αστέρα. Το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος ο Σδούκος και κάνει το 1-3. Στο 31΄ κόρνερ του ΑλιάΙ Κ. από δεξιά, σουτ του Παππά εντός περιοχής, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 37΄ ο Λιάποης σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα περνάει λίγο έξω. Άουτ δίνει ο διαιτητής, για κόρνερ φωνάζουν ο πάγκος της Αμφιθέας. Στο 43΄ έχουμε αποβολή και για την Α.Ε. Γιάννενα, ο Αλιάι Κ. αρχικά κλωτσάει τη μπάλα ενώ αυτή έχει βγει εκτός γηπέδου και παίρνει την πρώτη κίτρινη κάρτα και δευτερόλεπτα μετά σε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον Γκουγιάννο, σπρώχνει τον τερματοφύλακα της Αμφιθέας, τον ρίχνει κάτω και αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Φουριόζα μπήκε στην επανάληψη η Αμφιθέα και έκανε το 1-3 στο 49΄ με σουτ του Μπουτοβίνα από το ύψος της περιοχής. Στο 64΄ ήρθε και το τέταρτο γκολ με τον Βλαχόπουλο να σπάει στον Ανδρέου κι ο δεύτερος από κοντά δεν αστόχησε. Στο 71΄ κόρνερ του Κολόκα από αριστερά, η μπάλα δεν διώχνεται από την περιοχή της Α.Ε. Γιάννενα, πλασέ του Καραγιάννη από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βλαχόπουλος σέντραρε από δεξιά, πλασέ του Κολόκα στο δεύτερο δοκάρι για το τελικό 1-5.

 

 

Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Θανασιάς, Πανταζής, Συμεωνίδης, Παππάς (Αυδίκος 60΄), Τσιάκαλος, Μαγειρίας, Αλιάι Κ., Κωσταράκης, Δαδάνης (Θανασιάς 69΄), Αλιάι Ε., Κάππης (Χελιγάι 49΄)

 

ΑΜΦΙΘΕΑ : Γκουγιάννος, Σδούκος, Γκούμας, Μπαρούτας, Φάης, Καραγιάννης, Παπάζης (Τσουμάγκας 60΄), Μήτος, Μπουτοβίνας, Ανδρέου (Κολόκας 66΄), Λιάπης (Βλαχόπουλος 60΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου