Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Τίγρεις : Έκλεισαν με εννιάρα τη φετινή σεζόν


Με νίκη κλείνει τη σεζόν η ομάδα των Τίγρεων, μιας και την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό, με σκορ 2-9 επί του Περιστερίου!

Στο 7΄ ο Θεοδωρής με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκούρα, ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 25΄ ο Γκούρας σε φάση τετ-α-τετ κάνει το 0-2, αλλά τέσσερα λεπτά μετά το Περιστέρι μειώνει με τον Ζώτο Π.. Στο 38΄ ο Θεοδώρης ανατρέπεται και δίνεται πέναλτι στους Τίγρεις. Το εκτελεί ο ίδιος και κάνει το 1-3. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια στο πρώτο 45λεπτο με τους Μιμηγιάννη και Γκούρα.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δέκα παίκτες λόγω του ότι ο Ράπτης δεν μπορούσε να συνεχίσει και ενώ είχαν γίνει οι δυο αλλαγές που είχε η ομάδα στον πάγκο. Στο 48΄ ο Τάτσης βγάζει μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Θεόδωρης με πλασέ γράφει το 1-4 και τρία λεπτά μετά ο Τάτσης με σουτ κάνει το 1-5. Στο 53΄ασίστ του Ντέτσικα στον Τάτση, ο δεύτερος πλασάρει και 1-6. Στο 56΄ σουτ του Ράπτη έξω από την περιοχή για το 1-7. Στο 64΄ ο Γκούρας πιάνει σουτ από το ύψος της περιοχής και 1-8, ενώ στο 69΄ σουτ του Γεωργούλα από το ημικύκλιο της περιοχής για τ01-9. Στο 71΄ το Περιστέρι έμεινε με εννέα παίκτες εξ΄ αιτίας του τραυματισμού του Παππά Σ.. Κι όμως κατάφερε να πετύχει γκολ με δυο παίκτες λιγότερο, όταν στο ο Παππά Θ. σέντραρε και ο Ζώτος Π. με κεφαλιά μείωσε στο τελικό 2-9.  

 

Περιστέρι: Πάππας , Παππάς Σ., Ψυχούδης (25.  Λ. τρ. Δερβένης), Σιώλος (38΄ λ. τρ. Ζώνιος), Παίδας, Βέργος, Ράπτης, Καζάκος, Ζώτος Π.,  Ζώτος Σ., Παππάς Θ.

 

Τίγρεις: Θώμος (54΄ Μπουκας), Ντέτσικας (54΄ Φλώρος), Καλλής, Φετάχου (54΄ Κίτσος), Λύτρας, Θεοδωρής, Ράπτης (60΄ Σαλβάνος), Μιμηγιάννης, Μάκης (60΄ Γεωργούλας), Τάτσης, Γκούρας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου