Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Πρώτη εντός έδρας ήττα στα Play Off, 2-3 από την Α.Ε.Κ.


Δεύτερη ήττα στα Play Off για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα και η πρώτη εντός έδρας με σκορ 2-3 από την Α.Ε.Κ.!

Σήμερα είδαμε κάπως πιο δημιουργικό και επιθετικά τον Π.Α.Σ., πιθανόν λόγω του γρήγορου γκολ που δέχτηκε. Αντιθέτως δεν ήταν τόσο ψύχραιμός στα μετόπισθεν, ‘όπως τον είχαμε συνηθίσει σε προηγούμενα ματς.

Μόλις στο 4ο λεπτό η Α.Ε.Κ. άνοιξε το σκορ, ο Αραούχο έκανε την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, ο Κάργας δεν έδιωξε καλά και ο Κριχόβιακ που με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-1. Στο 13΄ ο Αραούχο βγήκε απέναντι από τον Λοντίγκιν, σουτ του πρώτου, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο δεύτερος. Στο 22΄ σέντρα του Σιμάνσκι, ο Αραούχο σουτάρει, άουτ η μπάλα. Στο 24΄ είχαμε γκολ για τον Π.Α.Σ. το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Περέα από αριστερά έκανε μια καταπληκτική ενέργεια, απέφυγε με τούνελ τον Ρότα και έκανε τη σέντρα, ο Σάλιακας στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό, αλλά τελικά δεν ήρθε η ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έρχεται δεύτερο γκολ για την Ένωση, ο Τσούμπερ πάσαρε στον Ρότα, αυτός ντρίπλαρε πολύ ωραία τον Πίρσμαν και νίκησε τον Λοντίγκιν για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Π.Α.Σ. πέτυχε γκολ νωρίς και όλοι πίστεψαν ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί. Στο 52΄ ο Σάλιακας σέντραρε από δεξιά, ο Σνάιντερ άφησε τη μπάλα να περάσει και ο Περέα που ερχόταν από αριστερά με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2. Στο 68΄ δυνατό σουτ του Περέα από αριστερά, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 69΄ η Α.Ε.Κ. πέτυχε ένα κρύο γκολ, καθώς  Λιβάι Γκαρσία από τα δεξιά μπήκε στην περιοχή σταμάτησε νομίζοντας πως είναι οφσάιντ, παρασύροντας και τους αντίπαλους αμυντικούς, που επίσης σταμάτησαν. Η μπάλα όμως πήγε στον Αραούχο, αυτός σούταρε, κόντρα της μπάλας στον Εραμούσπε και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-3. Στο 78΄ ο Κόντε μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Γκαρντάφσκι και γνώρισε την αποθέωση από όλο το γήπεδο. Ο «Άγιαξ» το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 90, όταν ο Σάλιακας σέντραρε από δεξιά και ο Περέα με καρφωτή κεφαλιά δεν αστόχησε.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς) : Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (79’ Κόντε), Σνάιντερ (62’ Μορέιρα), Ντομίνγκεθ, Περέα

 

ΑΕΚ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι (78’ Σιμόες), Κριχόβιακ (88’ Σάκχοφ), Μάνταλος, Γκαρσία (84’ Σβάρνας), Αραούχο (88’ Ανσαριφάρντ), Τσούμπερ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου