Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Super Cup : Δεύτερη κούπα η Κράψη, νίκησε με 2-0 την Κατσικά


Δυο κούπες φέτος για την ομάδα του Π.Α.Σ. Κράψης, αφού μετά το Κύπελλο κατέκτησε και στο Super Cup με σκορ 2-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια Θύελλα Κατσικάς!


Λίγος ο κόσμος σχετικά με τη σπουδαιότητα του αγώνα, αλλά από την άλλη λογικό λόγω του εργάσιμου της ημέρας και τη ώρας. Έγινε πρώτα η απονομή του τροπαίου στην πρωταθλήτρια Κατσικά, στη συνέχεια διεξήχθη η αναμέτρηση και στο τέλος η Κράψη πανηγύρισε κι αυτή ένα ακόμη τρόπαιο. Οι φανατικοί της Θύελλας Κατσικάς πιστοί και σήμερα βρέθηκαν στις κερκίδες και έδωσαν το δικό τους τόνο στο ματς, τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και στο φινάλε, φωνάζοντας πως θέλουν την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική.



Στο αγωνιστικό κομμάτι το 1ο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει πολλά, με την Κατσικά να διαμαρτύρεται στα πρώτα λεπτά για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Τσάγκα πάνω στον Βαρτζιώτη. Στο 7΄ έρχεται η πρώτη καλή στιγμή για την Κράψη, σε φάση αντεπίθεσης ο Σταμούλης από αριστερά σπάει στον Χριστακόπουλο, σουτ του δεύτερο μέσα από την περιοχή, βγάζει σε κόρνερ ο Καραμάνης. Μετά από αρκετή ώρα και συγκεκριμένα στο 36΄ απαντά η Κατσικά, ο Γούλας κάνει ωραία ατομική ενέργει από αριστερά, την παράλληλη μπαλιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κατσίφας πλασάρει άουτ.


Στην επανάληψη οι «κόκκινοι» μπήκαν από το 47΄ με καλή φάση, ο Ψαρράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, κεφαλιά του Τσουμάνη στο πρώτο δοκάρι, άουτ η μπάλα. Στο 51΄ ο Ψαρράς με διαγώνιο σουτ από δεξιά δεν μπορεί να νικήσει τον Αρχοντάκη, που αποκρούει και μετά διώχνει η άμυνα της Κράψης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό γίνεται το 1-0, όταν ο Σταμούλης σεντράρει από αριστερά, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Τσάνη, αυτός πάσα στον Νούγια, ο τελευταίος γυρίζει το σώμα και πλασάρει για να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 55΄ ο Τσουμάνης από πλευράς Κράψης επιχειρεί ένα σουτ εκτός περιοχής, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 64΄ κάθετη πάσα του Μαρμούτα, ο Σταμούλης σε φάση τετ-α-τετ με τον Καραμάνη πλασάρει λίγο άουτ. Δυο λεπτά μετά όμως ο επιθετικός της Κράψης είναι πιο εύστοχος, μπαλιά του Χριστακόπουλου στην πλάτη της άμυνας, ο Σταμούλης περνάει τη μπάλα πάνω από τον Καραμάνη και γράφει το 2-0. Στη συνέχεια η Κατσικά είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, καθώς είχε δυο δοκάρι. Στο 76΄ αρχικά ο Κολιούσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω και στο 78΄ ο Ψαρράς κι αυτός με απευθείας φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αρχοντάκη. Στο 89΄ ο Μαρούλης εκτελεί φάουλ με γέμισμα, κεφαλιά του Πάνου, στο δοκάρι η μπάλα.

 

ΠΑΣ Κράψης (Βασίλης Σιαφάκας) : Αρχοντάκης, Μαρμούτας (66’ Νάσιος), Τσάγκας,  Καράσας, Κωνσταντινίδης, Μαλλάτος, Τσουμάνης, Τσάνης (80’ Γεωργιάδης), Νούγιας (85’ Τσίος), Σταμούλης (80’ Ριστάνης), Χριστακόπουλος (85’ Λεοντίδης)

 

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας) : Kαραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας Ελ, Πάνος, Λισγάρας Ελ (70’ Καζαντσίδης), Γούλας (57’ Δημητρακάκης) , Τσουμάνης (80’ Μαρούλης), Βαρτζιώτης (70’ Παπουτσής), Κατσίφας, Πολυχρόνης (57’ Κολιούσης)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου