Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Με ήττα έκλεισε η σεζόν, 0-3 από τον Άρη


Με ήττα έκλεισε τη σεζόν ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, που φιλοξένησε τον Άρη Θεσσαλονίκης για την τελευταία αγωνιστική των Play Off, Με τους κιτρινόμαυρους να φεύγουν νικητές από το Ζωσιμάδες και το σκορ στο 0-3!

Αρκετοί οι φίλοι του Άρη, που ταξίδεψαν στην πόλη των Ιωαννίνων και έκαναν μια «άτυπη φιέστα» λόγω της εξόδου στην Ευρώπη. Για τον Π.Α.Σ. το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, οπότε εκτός από το τέλος του 1ου ημιχρόνου και στην αρχή του 2ου δεν απείλησε ξανά. Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, πέτυχαν τρία τέρματα, ενώ είχαν κι άλλες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, ο Ματίγια εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Μάντσινι, η μπάλα φτάνει στον Φαμπιάνο μέσα στην περιοχή, ο οποίος τη στέλνει στο πλεχτό για το 0-1. Στο 23΄ έρχεται και το 0-2, όταν ο Ιτούρμπε κάνει ωραία μπαλιά στον Καμαρά κι αυτός σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Λοντίγκιν. Στο 28΄ σουτ του Πάλμα, μετά από κόρνερ του Ματίγια, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε, πάνω από την εστία του Λοντίγκιν η μπάλα. Στο 34΄ αντεπίθεση για τον Άρη με τον Καμαρά, σουτ από δύσκολη γωνία, λίγο έξω η μπάλα. Στο 36΄ σουτ του Πάλμα από αριστερά, κοντράρει η μπάλα και περνάει κόρνερ. Στο 39΄ η πρώτη καλή στιγμή του Π.Α.Σ. στο ματς, ο Σνάιντερ σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά – ψαράκι του Κύρκου στο 1ο δοκάρι, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 45΄ κόρνερ του Σάλιακα από αριστερά, κεφαλιά του Κάργα στο 2ο δοκάρι, μπλοκάρει όμως ο Κουέστα.

Ο «Άγιαξ» μπήκε φουριόζος στις αρχές της επανάληψης και στο 48΄ ο Γκαρντάφσκι επιχειρεί το σουτ από αριστερά, πέφτει και αποκρούει στην κλειστή του γωνία ο Κουέστα. Στο 57΄ σπουδαία ευκαιρία για τον Άρη να βάλει και τρίτο γκολ, ο Μαντσίνι έβγαλε πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Ματέο Γκαρσία, ο δεύτερος σε τετ-α-τετ με τον Λοντίγκιν πλασάρει άουτ. Στο 81΄ ο Σάκιτς από δεξιά αλλάζει παιχνίδι προς τα αριστερά και βρίσκει τον Εμπακατά, ο δεύτερος κάνει την προσποίηση πάνω στον Οικονομόπουλο, σουτάρει και γράφει το 0-3.

 

Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς) : Λοντίγκιν, Σάλιακας (72’ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Ποζνάνσκι (61’ Κόντε), Καραχάλιος (8’ λ.τρ. Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα

 

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος) : Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Λέισμαν, Σάκιτς, Μαντσίνι (59’ Γκάμα), Ντουκουρέ, Ματίγια, Ιτούρμπε (53’ Γκαρσία), Καμαρά (73’ Δεληζήσης), Πάλμα


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου