Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Κακή η Θύελλα Κατσικάς και μοιραία ηττήθηκε με 0-3 από τον Απόλλων Πάργας


Πολύ κακή η εικόνα της Θύελλας Κατσικάς στο σημερινό ματς με τον Απόλλων Πάργας, οπότε μοιραία και δίκαια ήρθε η ήττα με το βαρύ 0-3!

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν πιο αποφασισμένοι για το ματς και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Αν και το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, ο Απόλλων ήταν αυτός που πάταγε καλύτερα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ακολουθεί παιχνίδι στη Καστοριά, που έχει 6 βαθμούς, μαζί με Κατσικά και Πάργα, στους 7 έφτασε η Αναγέννηση Στάνου και με 10 έχει ξεχωρίσει ο Αστέρας Πετριτή, που δύσκολα θα χάσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας, Ξηροβούνι – Πετριτής : 0-3 και Ν.Σελέυκεια – Στάνος : 0-4.

Οι φίλοι της Θύελλας για άλλη μια φορά στο πλευρό της, με συνθήματα και καπνογόνα, τόσο κατά την είσοδο των ομάδων, όσο και στη συνέχεια, ακόμα και όταν η ομάδα ήταν πίσω στο σκορ, αλλά και στο φινάλε της αναμέτρησης παρά την βαριά εντός έδρας ήττα.


Η πρώτη καλή στιγμή άργησε να έρθει, στο 26΄ ο Αναστασίου των φιλοξενούμενων έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με διπλή επέμβαση μπλόκαρε ο Καραμάνης. Τρία λεπτά μετά σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ, ο Τουρμούσογλου έβγαλε ωραία κάθετη πάσα, ο Παπαρούνας κέρδισε στο σπριντ τον Λισγάρα και με πλασέ έκανε το 0-1 για την Πάργα. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν ούτε μετά το γκολ που δέχθηκαν σημάδια βελτίωσης. Στο 40΄ μια ακόμα καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, κόρνερ του Βασιλείου από δεξιά, κεφαλιά του Διαμάντη, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στην επανάληψη η Κατσικά προσπάθησε να απειλήσει νωρίς, στο 48΄ με απευθείας φάουλ του Τσουμάνη, απέκρουσε ο Κωνσταντάκος αρχικά και στη συνέχεια έδιωξε η άμυνα του Απόλλωνα, πριν γίνουν απειλητικοί οι παίκτες των γηπεδούχων. Στο 59΄ όμως έρχεται το 0-2 για την Πάργα, μετά από πολύ ωραία συνεργασία τριών παικτών. Ο Παπαρούνας κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Ιωακειμίδη, αυτός πασάρει στον Τουρμούσογλου, ο τελευταίος ντριπλάρει και σουτάρει, στέλνοντας τη μπάλα στο πλεχτό. Δεν παίρνανε 5 λεπτά και οι Παργινοί σκοράρουν ξανά, ο Παπαρούνας σέντραρε από αριστερά, κεφαλιά του Ιωακειμίδη κοντά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Από εκεί και μετά πολλές αλλαγές από πλευράς γηπεδούχων, συνολικά 4 παίκτες αντικαταστάθηκαν. Στο 69΄ ο Αναστασίου πήγε να βγει τετ-α-τετ, αλλά βγήκε εκτός περιοχής ο Καραμάνης και πρόλαβε να διώξει με τα πόδια. Φτάσαμε στο 86΄ για να δούμε την πιο καλή ευκαιρία της Θύελλας, όταν ο Ψαρράς σέντραρε από δεξιά, αλλά το σουτ του Τσουμάνη από αριστερά, πέρας λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Δυο λεπτά μετά μια σέντρα – σουτ του Παπουτσή από δεξιά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. 


Θύελλα Κατσικάς : Καράμανης, Ψάρρας, Μελιγγιωτης, Λίσγαρας, Πάνος (64΄ Ζήκος), Τσουμάνης, Βάρτζιωτης (64΄ Δημητρακάκης), Πολυχρονης, Κοντογιαννης (55΄ Γούλας), Κατσίφας (64΄Καζαντσιδης), Κολιούσης (64΄ Παπουτσης)

 

Απόλλων Πάργας : Κωνσταντάκος, Αναστασίου (72΄ Γκόλιας), Κουλούρης, Διαμάντης, Πάκος, Κύργιος (88΄ Μάρκος), Ιωακειμίδης, Γεωργάκης, Τουρμούσουγλου (84΄ Σουλιώτης), Παπαρούνας, Βασιλείου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου