Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Στις εγκαταστάσεις του Atlas Epirus ο Χουάν Περέα που μοίρασε αυτόγραφα και συμβουλές


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η χθεσινή μέρα για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της Σχολής ποδοσφαίρου Atlas Epirus!

 

Στις εγκαταστάσεις βρέθηκε ο MVP της φετινής σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα επιθετικός Χουάν Χοσέ Περέα, έπειτα από προσωπικό κάλεσμα του διευθυντή της Σχολής κ. Δημήτρη Στούκα.

 

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στα παιδιά των τμημάτων που είχαν προπόνηση (Κ8-Κ14) τα οποία παρακολουθούσαν κάθε κουβέντα του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή, όντας ενθουσιασμένα από την παρουσία του!

 

Με το πέρας των ομιλιών του μοίρασε απλόχερα αυτόγραφα, ενώ ο τυχερός που κέρδισε τη φανέλα με το νούμερο 11 ήταν ο ποδοσφαιριστής της Κ14 Άνθιμος Καλατζόγλου!

 

Η σχολή του Άτλαντα ευχαριστεί θερμά τον Χουάν για την διάθεση που έδειξε, την ταπεινότητα και την αγάπη προς τα παιδιά, του ευχήθηκε καλή ξεκούραση και συνέχεια στους προσωπικούς του στόχους και τέλος μοιράζεται τις συμβουλές του προς τους μικρούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές:

 

“Τώρα που σας βλέπω μαζεμένους εδώ θυμάμαι τον εαυτό μου όταν ήμουν παιδί, γιατί πάντα είχα το ίδιο όνειρο με σας.”

 

“Το πιο σημαντικό για εσάς είναι όσο παίζετε ποδόσφαιρο να περνάτε ωραία, να το απολαμβάνετε, είναι πολύ όμορφο.”

 

“Να ακούτε τους προπονητές σας, ξέρουν πολλά παραπάνω και να είστε καλοί συναθλητές μεταξύ σας.”

 

“Εύχομαι μία μέρα ένας από εσάς ή όλοι από εσάς να γίνει πρώτα πολύ καλός άνθρωπος και μετά να καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.”

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου