Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Νίκη στο τρίτο τεστ, 0-1 τον Παναιτωλικό


Θετικό πρόσημο και στο τρίτο τεστ του Π.Α.Σ. Γιάννινα στα φιλικά προετοιμασίας, νικώντας τον Παναιτωλικό με σκορ 0-1, μέσα στο Αγρίνιο!

Η Γιαννιώτικη ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα και πριν το γκολ του Κόντε στο 55΄,  είχε κι άλλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι από εκεί και μετά αφυπνίστηκαν και είχαν δοκάρι. Το πρώτο 45λεπτο ήταν γενικά και για τις δυο ομάδες φτωχό σε φάσεις και ουσία.

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τον Παναιτωλικό στο 26΄, ο Κορνέλιους πάσαρε στον Ντουάρτε, αυτός έπιασε το σουτ, αλλά ο Πριόρ έπεσε σωστά στη γωνία του και έβγαλε σε κόρνερ. Στο 30' απειλεί πρώτη φορά ο Π.Α.Σ. με ένα σουτ του Σόρια, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντε και κόντρα, μπλοκάρει όμως ο Ανέστης.

Πιο ορεξάτος μπήκε στην επανάληψη ο Π.Α.Σ., όταν στο 47΄ ο Ριένστρα εκτέλεσε φάουλ, έβγαλε τον Μορέιρα τετ-α-τετ με τον Ανέστη, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού απέκρουσε το πλασέ, η μπάλα στον Ροσέρο που σεντράρει, νέο πλασέ του Μορέιρα, μπλοκάρει τη μπάλα ο Ανέστης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό καλό σουτ του Ροσέρο, απέκρουσε με δυσκολία ο Ανέστης. Στο 55΄ έρχεται το γκολ για τους κυανόλευκους, φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, ο Μπιλμπάο κάνει το σουτ, στην πορεία της μπάλας ο Κόντε, που με τακουνάκι την στέλνει στο πλεχτό. Η ομάδα του Αγρινίου πήγε να απαντήσει στο 65΄, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Κορνέλιους, από σέντρα του Χουχούμη. Στο 85΄ ο Χατζηθεοδωρίδη σέντραρε, ο Ζοάο Πέδρο έπιασε την κεφαλιά, έβγαλε σε κόρνερ ο Σούλης. Στο 89΄ τελευταία ευκαιρία του Παναιτωλικού να ισοφαρίσει, ο Αποστολάκης πάσαρε στον Βερόνε, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Σούλη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων με εξαιρετική επέμβαση παραχώρησε κόρνερ.


Παναιτωλικός : Ανέστης, Λιάβας (63′ Αποστολάκης), Χουχούμης (86′ Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Μάρτενσον (71′ Βαρόνε), Φλόρες (63′ Ξενιτίδης), Ντίας (63′ Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71′ Πέδρο).

 

ΠΑΣ Γιάννινα : Πριόρ (46’ Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος (83’ Κύρκος), Α. Λώλης (46’ Μορέιρα), Κόντε (56’ Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63’ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63’ Τζίμας), Κιάκος (75’ Πήλιος), Σόρια (87’ Τσιάβος), Λιάσος (46’ Ριένστρα)

 

Στον πάγκο: Σούλης, Αθανασίου, Γωγουβίτης, Τσίρης, Μορέιρα, Πήλιος, Παμλίδης, Τσάβος, Ριένστρα, Μπαγκαλιάνης, Ν. Λώλης, Κύρκος, Ρίζος, Τζίμας



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου