Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σταυράκι : Ξεκίνησε ο σχεδιασμός με την παραμονή 14 παικτών και την επιστροφή δυο!


 Σε τροχιά σχεδιασμού για τη νέα χρονιά μπήκε και η ομάδα του Σταυρακίου, καθώς ανακοίνωσε την παραμονή 14 ποδοσφαιριστών και την επιστροφή άλλων 2.

Αναμένονται να γίνουν και οι εκλογές στις 13 Ιουλίου κι από εκεί και πέρα να υπάρξει κινητικότητα ως προς το μεταγραφικό παζάρι.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

"Αν και οι εκλογές του Α.Ο.Σταυρακίου 2009 είναι στις 13 Ιουλίου οι πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Στάμο για τη στελέχωση του ρόστερ για την περίοδο 2022-23 έχουν ήδη ξεκινήσει.

 

Αναλυτικά οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει είναι οι :

 

Κώστας Γκάτζιος, Αχιλλέας Πράσσος, Κώστας Κολιός, Στέφανος Μιχαήλ, Νίκος Βούλγαρης, Γρηγόρης Καλογιάννης, Ζήσης Κακανούλιας, Κώστας Αθανασίου, Μιλτιάδης Κώστας, Γεώργιος Γούλας, Κώστας Καπατσέλης, Ευάγγελος Γώγος, Ορφέας Αθανασίου, Θωμάς Παπαρούνας, ενώ επιστρέφουν οι Θωμάς Ζάγκας, Λευτέρης Σοφίας οι οποίοι είναι γνώριμοι στην ομάδα και στον προπονητή.

 

Εκκρεμούν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ για τη φετινή χρονιά κάποιες ακόμη ανανεώσεις και φυσικά η μεταγραφική ενίσχυση ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο με ήθος, με καλό κλίμα στα αποδυτήρια σαν οικογένεια ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχουν θέσει το Δ.Σ. και ο προπονητής."

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου