Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλικό βετεράνων του Π.Α.Σ με τον Άγιαξ, νικητές οι Ολλανδοί


Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παλαιμάχων του Π.Α.Σ. Γιάννινα και του θρυλικού Άγιαξ της Ολλανδίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βραδάκι στους Ζωσιμάδες, με νικητές τους φιλοξενούμενους και σκορ 2-7!

Το σκορ βέβαια είναι το λιγότερο που ενδιαφέρει σε τέτοιες διοργανώσεις. Αρκετός ο κόσμος που ήρθε να παρακολουθήσει τις θρυλικές μορφές και των δυο ομάδων. Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι φανατικοί του «Άγιαξ της Ηπείρου» από τη γνωστή του θέση στην κερκίδα. 


Στο 10ο λεπτό ένα σουτ του Σνο, απέκρουσε ο Ντέτσικας. Ένα λεπτό μετά ο Μπέριγκτερ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε για να νικήσει τον Ντέτσικα και να κάνει το 0-1. Στο 16΄ ο Χαριστέας έκανε το 0-2 για τον Άγιαξ και στο 20΄το 0-3 ο Σνο. Ενδιάμεσα ο Μουφ έπιασε ένα καλό σουτ, απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Μείωσε σε 1-3 ο ΠΑΣ Γιάννινα με εύστοχη εκτέλεση του Τσιατούρα στο 37'. Στο 44΄ ο Ταχαμάτα κάνει το 1-4 για τον τους φιλοξενούμενους.

Στο 50΄ ο Τσιατούρας μειώνει εκ νέο σε 2-4 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 69΄σουτ του Χαριστέα και η μπάλα στο πλεχτό για το 2-5. Στο 73΄ ο Χοσέ κάνει το 2-6, ενώ τρία λεπτά μετά ο Μπουτσουρής με κεφαλιά χάνει ευκαιρία να μειώσει. Στο 81΄το 2-7 με τον Χοσέ Μπρουτίλ. Δυο λεπτά μετά καλή ευκαιρία με τον Μητσιόπουλο για τον ΠΑΣ.

 

Βετεράνοι ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Χαρίσης): Ντέτσικας, Κώνστας, Θεοδωρής, Λαδιάς, Οικονόμου, Κοζανίτης, Θάνος, Παπαβασιλείου, Τσάλης, Λιάκος, Μουφ.

Στον πάγκο οι Μάστακας, Κουβεντάρης, Ζαβογιάννης, Τσιατούρας, Γκαρόζης, Γραμμόζης, Σκούφαλης, Ντάσιος, Παπαρούνας, Κοντοδήμας, Γήτας, Παπανικολάου, Γιαννάκης, Κλείτσας, Μητσιόπουλος, Νέος, Βαρτζιώτης, Στεργίου, Ζώης, Τζιάλλας, Μπουτσουρής, Κατερίνης, Γκολφινόπουλος.

 

Βετεράνοι Άγιαξ (): Τόμασεν, Κέντερς, Λίντενμπεργκ, Βίντερ, Προμές, Σνο, Σβαρτ, Ταχαμάτα, Γκέριτσεν, Χαριστέας, Μπέριγκτερ.

Στον πάγκο οι Μίλερ, Σπλίντερ, Μπόμπσον, Σχούνακερ, Ρούστενμπεργκ, Χόζε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου