Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Επιστρέφει ο Πωγωνάτος - Πρόεδρος ο Κώστας Τσαραώσης (δηλώσεις του), προπονητής ο Παναγιώτης Κάππης


 Μετά τις εκλογές που έγιναν σήμερα για το σωματείο του Δελβινακίου «ο Πωγωνάτος» σχηματίστηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας, που είναι έτοιμη να επανέλθει ενεργά στα τοπικά πρωταθλήματα!

Πρόεδρος θα είναι και πάλι ο Κώστας Τσαράωσης, όπως και πριν την μικρή αυτή αποχή από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής. Πλέον στο νέο Δ.Σ. είναι και πιο νεαρά άτομα, που έχουν όρεξη και δεν ήθελαν η ομάδα της περιοχής να σβήσει.


Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. :

Πρόεδρος : Κώστας Τσαραώσης

Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Ρούντας

Γενικός Γραμματέας : Ηλίας Άγκο

Ταμίας : Βλάχος Θεμιστόκλης

Γενικός Αρχηγός : Ελευθέριος Μπάγιας

Υπ. Δημ Σχέσεων : Γιώργος Τσώνης

Έφορος Υλικού : Μιχαήλ Τώνης

Αν. Μέλη : Βασίλης Μυριούνης, Μιχάλης Πορίκης

 

Επίσης η νέα διοίκηση ανακοινώνει και την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Κάππη, που ξέρει αρκετά καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα του Δελβινακίου.


Η ανακοίνωση της ομάδας :

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με έναν γνώριμο τις ομάδας και δικό μας παιδί ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΠΗ. Του ευχόμαστε μια καλή και υγιέστατη ποδοσφαιρική χρονιά με την ομάδα μας."


Ο πρόεδρος Κώστας Τσαραώσης δήλωσε τα έξης για τη νέα αρχή της ομάδας :

"Μετά από την απουσία ενός έτους στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πήραμε την απόφαση να επαναδραστηριοποιήσουμε. Αυτός ο ένας χρόνος της αποχής μας στοίχησε συναισθηματικά σε όλους καταλαβαίνοντας ότι η ομάδα έλειπε από το χωριό μας. Ερχόμαστε  δυνατοί και ποιο ώριμοι. Καλή σεζόν ευχόμαστε σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό γιατί είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί που περνάμε και θέλει πολύ δύναμη και υπομονή."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου