Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Φιλική νίκη της Κατσικάς με 1-0 το Νεοχωρόπουλο - Σε "μεγάλη" μέρα ο Πλιάτσικας


Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς, ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και το Νεοχωρόπουλο, με νικητές τους γηπεδούχους και σκορ 1-0!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αν δεν τους σταμάταγαν τα δοκάρια και πολύ καλός σήμερα Πλιάτσικας. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κυρίως να βρουν χώρο σε αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Απουσίες βασικών παικτών είχαν και οι δυο ομάδες, λογικό μιας και ακόμα βρισκόμαστε σε μήνα καλοκαιρινών διακοπών.


Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 15΄ όταν ο Μπίζιος έκανε τη βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Κυριακίδης μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Γούλας βγαίνει σε φάση τετ-α-τετ με τον Πλιάτσικα, αλλά νικιέται από τον γκολκίπερ των «γαλάζιων». Στο 23΄ δυνατό σουτ του Γούλα, στο αριστερό δοκάρι η μπάλα, στην επαναφορά πλασέ του Κακαράντζα από δεξιά, με το πόδι αποκρούει ο Πλιάτσικας. Στο 27΄ εκτέλεση φάουλ του Μαρούλη από δεξιά, κεφαλιά του Κακαράντζα, η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο του Πλιάτσικα και δεν καταλήγει στα δίχτυα. Στο 40΄ όμως ο νεαρός Γκέγκα είχε άλλη γνώμη και μετά ωραία ατομική ενέργεια και ασίστ του Κακαράντζα, νίκησε τον τερματοφύλακα του Νεοχωρόπουλο και έγραψε το 1-0. Στο 43΄ καλό σουτ του Μαρούλη εκτός περιοχής, πέφτει και βγάζει σε κόρνερ ο Πλιάτσικας.

Στην επανάληψη δεν υπήρχαν τόσες ευκαιρίες, αλλά το ματς έγινε αρκετά πιο δυνατό. Στο 56΄ σέντρα του Γιαννάκη από δεξιά, κεφαλιά του Τσουμάνη, στο αριστερό δοκάρι η μπάλα. Στο 63΄ ασίστ του Ριστάνη, σουτ του Γιαννάκη, βγάζει σε κόρνερ ο Πλιάτσικας. Στο 78΄ καλό σουτ του Γιαννάκη, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 80΄ η μοναδική καλή φάση του Νεοχωρόπουλου, ένα δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Διαμάντης.

 

ΚΑΤΣΙΚΑΣ : Διαμάντης, Μπίζιος, Πάνος, Κυριακίδης, Χρύσης, Σκανδάλης, Κολιούσης, Γούλας, Μαρούλης, Κακαράντζας, Γκέγκα

Έπαιξαν : Γιαννάκης, Ριστάνης, Τσουμάνης, Καρμακόλιας, Κολτσίδας

ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟ : Πλιάτσικας, Βελογιάννης, Ζήκος, Φώτος, Βάρφης, Πεπόνης, Μπουκουβάλας, Λέκκας, Νάτσιας, Γιαννέτας, Μαραγκός

Έπαιξαν : Γεωργούλης, Τσίλης, Λούπας


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου