Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα στο φιλικό με το Βόλο, με 2-0 - Την Τρίτη με Τρίπολη του Η.Μεταξά


Σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Βόλο συμμετέχει ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, με την παρουσία του Βόλος Ν.Π.Σ., Αστέρα Τρίπολης και Ο.Φ.Η.. Το τουρνουά γίνεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Π.Α.Σ. δεν κατάφερε σε βραδινό ματς να περάσει το εμπόδιο του Βόλου και ηττήθηκε με σκορ 2-0. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε πιο νωρίς, ο Ο.Φ.Η. κέρδισε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης και θα παίξει στον βραδινό «τελικό» της Τρίτης με τον Βόλο, ενώ ο Π.Α.Σ. λίγο νωρίτερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του πρώην προπονητή του, Ηρακλή Μεταξά, στον «μικρό τελικό».

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στον Π.Α.Σ. Γιάννινα και ήταν διπλή στο 16ο λεπτό, ο Ροσέρο σέντραρε από δεξιά, πλασέ του Κύρκου, ο Κλέιμαν αποκρούει με δυσκολία, συνέχεια στη φάση ο Παντελάκης σεντράρει κι αυτός, κεφαλιά και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κύρκο, ξανά επέμβαση του Κλέιμαν. Στο 21΄ παραλίγο ευκαιρία για το Βόλο, ο Πάολο Φερνάντεζ και Φαν Βέερτ έπαιξαν το 1-2 μέσα στην περιοχή, ο Φερνάντεζ έχασε για λίγο το κοντρόλ και ο Πριόρ έπεσε γρήγορα στα πόδια του και μπλόκαρε. Οι Βολιώτες στο 32΄ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Πάολο Φερνάντες εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε το τείχος και ο Πριόρ δεν μπόρεσε να σώσει την εστία του, έτσι γράφτηκε το 1-0.

Στο 58΄ η πρώτη καλή στιγμή του 2ου ημιχρόνου είναι για το Βόλο, ο Μπαριέντος κάνει κάτι σαν σέντρα – σουτ, με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ ο Σούλης. Δυο λεπτά μεγάλη ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. να ισοφαρίσει, κόρνερ του Κύρκου, καρφωτή κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη, έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Κλέιμαν. Στο 61΄ δυνατό σουτ του Μπιλμπάο, απέκρουσε ο Κλέιμαν. Στο 63΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο, σέντρα του Λούνα από αριστερά, κεφαλιά του Άλχο από πολύ κοντά, στο δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα. Τρία λεπτά μετά όμως ο Βίκτορ Φερνάντεθ με προβολή δεν αστόχησε, έπειτα από σέντρα του Βαν Βέερτ, γράφοντας το 2-0.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : ΠΡΙΟΡ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ, ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ, ΠΗΛΙΟΣ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ, ΣΟΡΙΑ, ΚΥΡΚΟΣ, ΡΙΕΝΣΤΡΑ, ΤZIMAΣ, ΡΟΣΕΡΟ, ΠΑΜΛΙΔΗΣ.

 

Αναπληρωματικοί :

 

ΣΟΥΛΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΣΙΡΗΣ, ΜΟΡΕΪΡΑ, ΛΩΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΠΟΖΝΑΝΣΚΙ, ΤΣΑΒΟΣ, ΠΑΜΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΛΜΠΑΟ,  ΚΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΓΚΑΛΙΑΝΗΣ, ΛΩΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΙΖΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ.

  

* Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετώπισε ο Κόντε και έμεινε εκτός, ενώ είναι αμφίβολος και για τον αγώνα της Τρίτης. Ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου