Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 στο Καραϊσκάκη


Ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα μέσα στο Καραϊσκάκη με 2-0 από τον Ολυμπιακό!

Ξεκίνημα με σφυροκόπημα από τον Ολυμπιακό, όπου στα πρώτα 11 λεπτά είχε ένα δοκάρι και πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Η άμυνα του Π.Α.Σ. έδειχνε να τα έχει λίγο χαμένα, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν είχαν κάτι σημαντικό. Στο 35΄ ο τραυματισμός του Παντελάκη έκοψε κάπως τον ρυθμό. Στις καθυστερήσεις ο «Άγιαξ» σκόραρε από αυτογκόλ, αλλά υπήρχε οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Τα γκολ ήρθαν όμως στην επανάληψη για τους ερυθρόλευκους για να πάρουν τελικά τη νίκη στην πρεμιέρα, με τους κυανόλευκους να προσπαθούν κυρίως με αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πρώτο σουτ στο ματς και ήταν για τον Π.Α.Σ. στο 1ο λεπτό από τον Μπιλμπάο, αλλά μπλόκαρε ο Βατσλίκ. Στο 4ο λεπτό πολύ καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους, γέμισμα Μπουχαλάκη, ο Χασάν με κεφαλιά γύρισε, η μπάλα αναπήδησε ψηλά μπροστά από τη μικρή περιοχή του ΠΑΣ, ο Αγκιμπού πρόλαβε τον Παντελάκη και έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα λίγο άουτ. Δυο λεπτά μετά ακόμα πιο κοντά στο γκολ οι Πειραιώτες, σέντρα του Κούτρη από αριστερά, κεφαλιά του Χασάν, στη συμβολή των δοκών η μπάλα. Αμέσως μετά εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά από αριστερά, σκαστή κεφαλιά του Σισέ, έδιωξε προ της γραμμής ο Πριόρ. Κι άλλο κόρνερ στο 11ο λεπτό για τον Ολυμπιακό με τον Βαλμπουενά να ήταν ο εκτελεστής από αριστερά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, δυνατό σουτ του Κούτρη, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα. Στο 35΄ είχαμε τραυματισμό του Παντελάκη στο κεφάλι, σε σύγκρουση με τον Χασάν, οπότε και έγινε αλλαγή. Οι εξετάσεις που έγιναν άμεσα δεν έδειξαν κάτι οσβαρό. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Π.Α.Σ. πήγε να «παγώσει» το Καραϊσκάκη, καθώς η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Ο Λιάσος έκανε την παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Μανωλάς με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά στην αρχή της φάσης, όταν ο Λιάσος πήρε την πάσα από τον Σόρια ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 53΄ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, ο Ντε Λα Φουέντε μετά από συνεχόμενες ντρίπλες μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Δυο λεπτά μετά όμως ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό, σέντρα του Άβιλα από δεξιά, ο Βαλμπουενά πήρε τη κεφαλιά και νίκησε τον Πριόρ για το 1-0. Στο 65΄ προσπάθησε να απειλήσει ο Π.Α.Σ., σουτ του Τζίμα μέσα από την περιοχή, πάνω στα σώματα η μπάλα, στη επαναφορά σουτ του Μπιλμπάο, αρκετά έξω η μπάλα. Στο 74΄ ωραίος συνδυασμός των ερυθρόλευκων, ο Ελ Αραμπί βρήκε τον Ραντζέλοβιτς κι αυτός με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 2-0. Στο 93΄ πολύ καλό σουτ του Μπαγκαλιάνη, πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει ο Βατσλίκ.

 

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν) : Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Κούτρης, Μανωλάς (Μπα 78΄), Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης (Εμβιλά 53΄), Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ντε Λα Φουέντε (Μασούρας 64΄) , Χασάν (Ελ Αραμπί 53΄)

 

Π.Α.Σ. Γιάννινα (Θανάσης Στάικος) : Πριόρ, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης (Μπαγκαλιάνης 35΄), Κιάκος, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (Ριένστρα 78΄), Λώλης (Παμλίδης 60΄), Μορέιρα (Τζίμας 60΄), Κόντε (Σταματελόπουλος 78΄)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου