Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Π.Α.Σ. Γιάννινα : Ισόπαλο το φιλικό με την Καρμιώτισσα - "Θεματάκια" στα μετόπισθεν


Τελευταίο φιλικό για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα αυτό που έδωσε σήμερα στο βροχερό Ζωσιμάδες με την Κυπριακή ομάδα από τη Λεμεσό, Καρμιώτισσα, με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 2-2.

Πολύ ωραίο παιχνίδι και γρήγορος ρυθμός στο 1ο ημίχρονο, με τον Π.Α.Σ. να είναι καλύτερος και να δικαιούται ένα ακόμα τέρμα. Στην άμυνα έδειξε κάπως πιο νευρικός, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ κι άλλη μια ευκαιρία από τους Κυπρίους. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν όπως στο πρώτο 45λεπτο. Οι κυανόλευκοι απείλησαν κυρίως με σουτ και από εκτελέσεις φάουλ. Ένα τραγικό λάθος στην άμυνα, που όπως είπαμε σήμερα είχε «θέματα», έφερε την ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.


Ευκαιρία για τον Π.Α.Σ. μόλις στο 1ο λεπτό, ο Μορέιρα πάσαρε στον Μπιλμπάο, αυτός πλάσαρε ενώ έπεφτε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Νόουμπλαχ. Πέντε λεπτά μετά όμως έρχεται το γκολ για τον Π.Α.Σ., που μπήκε φουριόζος, ο Κιάκος σέντραρε από αριστερά, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων δεν έδιωξαν καλά, η μπάλα στον Λιάσο, που με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, παρά την προσπάθεια του Μαλόουν, για να γίνει το 1-0.. Μετά από δυο λεπτά η πρώτη καλή στιγμή για την Κυπριακή ομάδα, ο Καλτσάς σέντραρε από δεξιά, ο Κουλιμπαλί στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει και έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Καρμιώτισσα στο 20΄ καταφέρνει να ισοφαρίσει, μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Τσελούτσκα και ο Καλτσάς με πλασέ νικάει τον Πριόρ για το 1-1. Στο 23΄ πολύ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ., οι Μορέιρα και Λιάσος συνδυάστηκαν ωραία, η μπάλα αριστερά στον Σόρια, σουτ του τελευταίου, αποκρούει ο γκολκίπερ των Κυπρίων. Στο επόμενο λεπτό «κρύφτηκε» η μπάλα από τον συνδυασμό των παικτών του «Άγιαξ», κεφαλιά ψαράκι του Σόρια, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας, η μπάλα φτάνει στον Μορέιρα και αυτός μέσα από την περιοχή δεν αστοχεί για το 2-1.

Στο 46’  ‘ένα σουτ του Λώλη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 62΄ προσπαθούν να απειλήσουν οι φιλοξενούμενοι, μετά από κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Χουσμπάουερ, κάνει ένα γυριστό συρτό σουτ, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι το Πριόρ. Στο 71΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπιλμπάο, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 73΄ κλέψιμο του Ποζνάνσκι, που έφυγε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση, διαγώνια πάσα στον Τζίμα, αυτός έπιασε πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα λίγο άουτ. Στο 74΄ γέμισμα από την άμυνα της Καρμιώτισσας, αδράνησε πολύ η άμυνα των γηπεδούχων και ο Χατζηβασίλης με κεφαλιά πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Πριόρ, που είχε βγει, για να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο 87΄ καλό σουτ του Πήλιου, άουτ η μπάλα. Τελευταία καλή στιγμή για τον "Άγιαξ" να πάρει το ματς στο 92΄, εκτέλεση φάουλ του Τζίμα, κεφαλιά του Παντελάκη, βγάζει σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας. 


Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Πριόρ, Παντελάκης, Καραχάλιος, Μορέιρα, Λώλης Αλ., Ροσέρο, Εραμούσπε, Μπιλμπάο, Κιάκος, Σόρια, Λιάσος

Αναπληρωματικοί : Σούλης, Αθανασίου, Τσίρης, Πήλιος, Ποζνάνσκι, Παμλίδης, Τσάβος, Ριένστρα, Μπαγκαλιάνης, Λώλης Ν., Κύρκος, Ρίζος, Τζίμας

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ : Κουόμπλοχ, Τζανακάκης, Μαλόουν, Χούμποτσαν, Τσελούτσκα, Ποντσταβσκι, Χουσμπάουερ, Οικονομίδης, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Ελ Αλουσί 

Αναπληρωματικοί : Μεντιμόρετς, Σπόλιαριτς, Χρήστου, Χριστοφή, Χατζηβασίλης, Αγγελή, Νίκο, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Νεοφύτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου