Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Παράταση από Αυγενάκη για το Μητρώο, λόγω FIFA & UEFA - Κανονικά το ερασιτεχνικό με όλα τα σωματεία


Κανονικά θα διεξαχθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με όλα τα σωματεία, ανεξαρτήτως αν μπήκαν στο Μητρώο, μετά από επιστολή των FIFA και UEFA, που ζητάνε παράταση της προθεσμίας, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

 

Οπότε αναμένουμε πλέον και τις προκηρύξεις των διοργανώσεων από τις Ενώσεις, ενώ καταληκτική ημερομηνία που θα δοθεί στα σωματεία για την υπαγωγή τους στο μητρώο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών από την Ε.Π.Ο..

  

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας :

 

"Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία κοινοποιήθηκε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι  FIFA και UEFA ζητούν σήμερα, μεταξύ άλλων, την παράταση της προθεσμίας που έληγε αύριο, 17 Αυγούστου 2022, αναφορικά με την ένταξη των ποδοσφαιρικών σωματείων στο μητρώο της ΓΓΑ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον κ. Υφυπουργό.

 

 Η ΕΠΟ θα συμμετάσχει στην ομάδα εργασίας που προτείνεται να δημιουργηθεί άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα που άπτονται των πρόσφατων νομοθετημάτων, μέσα στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να διαχειρίζεται ανεξάρτητα τις υποθέσεις της."


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου