Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Άτλας/Χουλιαράδες : Ξεκίνημα προετοιμασίας με έμφαση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές (Video - Photos)


Ξεκίνησε προετοιμασία η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, η νεανική ομάδα του Άτλα Χουλιαράδων, που τερμάτισε 3η στον Α Όμιλο της Α΄ Ερασιτεχνικής.


Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής Αντώνης Δημητρίου τόνισε πως και φέτος θα πορευτούν στο ίδιο μοντέλο, να παίξουν κυρίως καλό ποδόσφαιρο και να αναδείξουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς θα «ανεβάσουν» κάποιους από τα τμήματα υποδομών. Επίσης είπε ότι εφόσον δεν έχει βγει ακριβή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος είναι δύσκολο για τους προπονητές να κάνουν τον κατάλληλο σχεδιασμό.

 


 Η ανακοίνωση της ομάδας :

Έναρξη προετοιμασίας χθες το απόγευμα για την ανδρική ομάδα, με το ρόστερ της ομάδας να απαρτίζεται από παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετοί παίκτες από την περσινή ομάδα θα ενσωματωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

👌Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Δοβανάς σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως είναι ο πρώτιστος στόχος και μετά όλα τα υπόλοιπα.

🗣️Τους παίκτες καλωσόρισε και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Δημήτριου όπου μετά από μία σύντομη κουβέντα ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.




 

ΚΑΜΕΡΑ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου