Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Ξεκίνησε προετοιμασία η Θύελλα Κατσικά, με υψηλούς στόχους και φέτος (Video)


Δεν πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα για τη Θύελλα Κατσικάς, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ερασιτεχνικού, για να πατήσει και πάλι χορτάρι. Οι περσινοί πρωταθλητές τελείωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αρχές Ιουνίου, όταν τελείωσαν και τα περιφερειακά μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, όπου οι ερυθρόλευκοι έχασαν στην ισοβαθμία την άνοδο.


Σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν, στο βοηθητικό γήπεδο Κατσικάς, παρουσία 17 ποδοσφαιριστών, του προπονητικού team, μελών της διοίκησης και φίλων της ομάδας. Παρών ήταν εκτός από αρκετούς παίκτες του περσινού κορμού και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που έλειπαν θα ενσωματωθούν στη συνέχεια, μιας και είναι περίοδος διακοπών και κάποιοι πιθανόν να δουλεύουν καλοκαιρινή σεζόν.

Η Θύελλα Κατσικάς όπως φαίνεται στοχεύει και φέτος ψηλά, στόχος είναι να πρωταγωνιστήσει πάλι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, μιας και φημολογείται ότι η Α΄ Ερασιτεχνική θα διεξαχθεί σε ένα Όμιλο. Όλοι βέβαια αναμένουν την προκήρυξη των πρωταθλημάτων και την ημερομηνία έναρξης, γιατί όπως αναφέρουν προπονητές και παράγοντες δεν ξέρουν τι σχεδιασμό ακριβώς να κάνουν, αν δεν έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένες ημερομηνίες.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου