Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Γιάννης Γιωτίτσας : "Στόχος να γίνουμε καλύτεροι και να βγούμε στη Γ΄ Εθνική" (Video)


Ο Γενικός Αρχηγός της  Θύελλας Κατσικάς, Γιάννης Γιωτίτσας, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για φέτος ξεκίνησε τις δηλώσεις με ευχές προς όλο το ερασιτεχνικό.

Ευχή του είναι να συνεχίσει η ομάδα με υψηλούς στόχους και φέτος, να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου να φτάσει αν γίνεται και ως τον τελικό. Φέτος η ομάδα προσπαθεί να γίνει καλύτερη, ώστε εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να μπορέσει να βγει στη Γ΄ Εθνική.

Για το ρόστερ δήλωσε πως ενισχύθηκε με καλούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν κι άλλες προσθήκες. Ευχαρίστησε και όσους αποχώρησαν, όπως οι Λευτέρης Λισγάρας, Γιώργος Κοντογιάννης και Δημήτρης Σκούφης, γιατί κι αυτή έβαλαν το λιθαράκι τους στην περσινή πολύ καλή πορεία της Θύελλας.

Όσον αφορά την υπόθεση με το Μητρώο, που πρέπει να εγγραφούν οι ομάδες για να συμμετέχουν, δήλωσε πως είναι ένα Νόμος που πρέπει να το ακολουθήσουμε, εξάλλου δεν μπορούμε να κάνουμε και διαφορετικά, αφού αποφασίζει το κράτος.

Για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε ένα Όμιλο θεωρεί πως είναι καλύτερο, όλοι θα παίξουν με όλους, δεν θα υπάρχουν δυο Όμιλοι ώστε να αδικηθεί κάποιος που δεν μπήκε στα Play Off, καθώς πιστεύει πως πέρυσι κάποιες ομάδες αδικήθηκαν που δεν ήταν μπήκαν σε αυτή την τετράδα.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου