Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Σπύρος Τασιούλας : "Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν κατάθεση ψυχής - Δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα" (Video)


Ο προπονητής του Π.Α.Ο. Κουτσελιού, Σπύρος Τασιούλας, μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε πολύ τους ποδοσφαιριστές του, που στάθηκαν αντάξια απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Επίσης ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας του Κουτσελιού, αλλά και γενικά τους φιλάθλους των Ιωαννίνων, που στήριξαν την ομάδα στην σημερινή ιστορική μέρα γι΄αυτή.

Στη συνέχεια μας είπε για το ματς πως δεν ξεκίνησαν καλά, μπήκαν αγχωμένα και φοβισμένα. Ήρθε το γκολ για τον Πετριτή, αλλά οι ποδοσφαιριστές του έδωσαν κατάθεση ψυχής και έφεραν το ματς στα ίσια. Θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες η πρόκριση, ‘όπως και έγινε στην παράταση.

Για τις περιπτώσεις που διαμαρτύρεται το Κουτσελιό σε φάσεις για πέναλτι, δήλωσε πως δεν συνηθίζει να σχολιάζει τους διαιτητές, είναι κι αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη. Μια φάση που ήταν πολύ κοντά θεωρεί πως ο αντίπαλος παίκτης βρήκε πρώτα πόδια και μετά μπάλα. Όμως συνέχισε λέγοντας πως κατά τα αλλά η διαιτησία ήταν καλή και βοήθησε να γινεί ένα καλό ματς.

Τέλος είπε πως αυτό το ματς σίγουρα προσφέρει ξεχωριστές παραστάσεις στους ποδοσφαιριστές, αλλά το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής θα είναι πολύ δυνατό και χρειάζεται προσοχή. Δεν έχει παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του για τη συμμετοχή στις προπονήσεις, απλά χρειάζεται λίγο περισσότερο συγκέντρωση.







ΚΑΜΕΡΑ : ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου